Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka Buziiiiiii

Doradzce mi

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 3 miesiecy chciałabym mu kupic jakis upominek(nic szałowego) ale cos co bedzie pamiatka. Co na miejscu chłopaka chcielisbyscie dostac panowie???? Ja mysle o romantycznej kolacji przy swiecach i jakis upominek Czy wypada dac Jakiegos misia czy kubeczke z imieniem Poradzcie;)

Gość juliajulia
ile chłopak ma lat ?

Gość aaajjjj
jeśli to nie sa ani urodziny ani imieniny, ani zadna z takich okazji to taka kolacja w zupelnosci wystarczy, zawsze mozesz jakies winko dokupic... to i tak bedzie duzo z Twojej strony:)

Gość aaajjjj
faceci raczej nie przepadaja za jakimis misiami pluszowymi... i wlasnie ile ma lat Twoj chlopak?

sorki musiałam wyjsc z neta Moj chłopak ma 23 lata ... interesuje sie programowaniem polityka nie mam motywacji_na cyberek,

Gość aaajjjj
no to zdecydowanie odpadaja prezenty- maskotki czy kubeczki powiedz jeszcze z jakiej to ma byc okazji??

nie mam motywacji_na cyberek na szczescie nie jest takim idiota jak ty;] urwało mi tekst

aaajjjj w sumie to bez okazji po prostu moj chłopak jak nieraz do mnie przyjedzie to kupi cos słodkiego i dlatego ja tez chce cos od siebie kupic:) no i w sumie nasza mała ale szczesliwa 3miesiecznica:)..hehe

pendriva ma wiec bezsensu...

Gość aaajjjj
sadze, ze jezeli zorganizujesz jakas kolacje- cos dobrego do jedzenia- swiecie i tego typu sprawy , kupisz winko to bedzie napewno milo zasoczony i to w zupelnosci wystarczy- nie ma sensu kupowac jeszcze jakis pierdułek ;)

Gość aaajjjj
pomysl lepiej co przygotujesz na kolacje :)

Gość Wróżka Milagros
19:44.:O co za wulgarnosc.. a co ciebie obchodzi co ona bedzie mu pokazywac? To jemu, nie tobie. W trojkacie jestes z nimi, ze sie tak emocjonujesz???

Gość gangbang miszczu
kolejna owlosiona czarna sie odezwala haha juz widze te czarne klaki na plecach i klacie haha depilacja musi kosztowac cie fortune ps. zgól wąsa:O

debilu czarnula bo sie tak ufarbowałam naturalnie jestem blondynka;/..zal takich palantow...Widocznie musiałes napotkac transwestyte na swojej drodze ..

Gość Czarnulka olej takie wpisy
i pomysł aaajjjj jest bardzo dobry, kolacja to będzie super prezent, a może masz jakieś wspólne fotki, więc możesz np. ładną ramkę dokupić...;) Miłego świętowania:)

Czarnulka olej takie wpisy olewam ale mimo to trzeba idiotom pojechac ogolnie mnie ani ziembia ani parza..dzia za pomysliki:))):* Juz mam plana na kolacyjke hehe...Bedzie rybka pieczona w marynacie ziemniaczki i sałatka srodziemnomorska:)..do tego dok bo moj facet prowadzi ehehhe

Tez tak bedzie heheh juz nie moge sie doczekac:)))