Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesel

JESTEM BRZYDKA.... JUZ TEGO NIE WYTRZYMAM..

Polecane posty

Gość pesel

co robić...........nie moge na siebie patrzec mi nawet stroj nie pomoze

Gość tirarira
może to tylko subiektywne, może po prostu jesteś zakompleksiona?

Nie wydaje mi się! Też ciagle myslałam, że jestem brzydka i wstretna ( naewt do tej pory to powraca czasem), ale to kwestia nastawienia.Ttzeba polubic siebie na przekór wszystkiemu!!! :)

Gość profesor miodzio
Zazwyczaj brzydkie rekompensują to inteligencją, bo np. uciekają w książki i naukę zamiast w życie towarzyskie. Po urodzie nic nie zostaje, a zdobytą wiedze ma sie na cale zycie, wiec polecam sie nad tym zastanowic

Gość pesel
jak mozna nie miec kompleksow jak jest sie brzydkim i wszyscy sie ze mnie smieja

Gość gangbang miszczu
wspoolczuje ci pasztecie mozesz sie tylko zabawiac raczka zaden facet nigdy porzadnie nie przeleci

Gość karoolek..............
Tyle , ze komu po co madrosc jak nikomu sie taki/a nie podoba ??

Gość dfghjk
to jak wygladasz? masz rece nogi oczy nos ciesz sie z tego

Gość herbatka u tadka
ale dlaczego piszecie, ze powinna cieszyc sie z tego ze jest zdrowa? osoba brzydka tez ma gorzej w zyciu, co prawda nie mozna porownywac tego z niepelnosprawnoscia, ale tak jest... tez jestem brzydka i nic ci nie poradze :( po prostu musisz albo zaakceptowac ze zawsze bedziesz gorsza od innych, albo sie powieś :(

Gość pesel
wiecie jak wyglądam jestem gruba......... obżeram się i nie mogę przestać .. bo przecież i tak mnie nikt nie zechce.... mam okropne usta nos włosy...potrzebne mi pieniadze na operacje..i nie kopcie leżącego...

Gość dfghjk
okropne usta czyli jakie? zawsze mozesz schudnac i zmienic fryzure

Gość ciekawska ... xx
a co jest w Tobie takiego brzydkiego? nadwaga, twarz, krzywy nos, odstajace uczy, pryszcze, krzywe nogi, ciagle nadeta mina ( a to naprawde potrafi odjac urody :)), pyskata gadka, niesmialosc, moze ludzie sie z Ciebie smieja bo zyjesz w konspiracji:) z nikim nie rozmawiasz.. uciekasz od ludzi.. o co tak naprawde chodzi?

Gość pesel
jedna warga jest taka cienka a druga grubsza. nochal taki szeroki krzywy ..... chciałabym schudnąć ale jak popatrze na ten pysk to mi się odechciewa wszystkiego... nie wiem skąd wziąc pieniadze na operacje...a tylko one mi moga pomoc:(

Gość tirarira
wierz mi możesz schudnąć- wielu ludziom to się udało. O resztę możesz zadbać. Jeśli Twoje włosy są zadbane i modnie przystrzyżone to są ok jeżeli nie to zadbaj o nie, każde usta są piękne gdy są uśmiechnięte. Ile masz lat?

Gość pesel
nogi mam grube wiec nie wiem czy krzywe czy nie .....najgorsza jest morda i ta nadwaga ... wy pewnie jestescie piekni to wam o wiele lepiej. brzydkim naprawde trudno....

Gość pesel
mam 21 lat mam dosc tej brzydoty.... nikt mi nie mowi że fajnie wyglądam.... próbowałam makijaży ale tu nic nie zatuszuje tego nosa i tych ust...i do tego grubas

Gość łyska
wiesz co nie użalaj się nad sobą, ja straciłam włosy na skutek choroby i mam brzydką bliznę , i wiesz co? Dbam o siebie- ćwiczę, dbam o skórę i wierzę że mi włosy odrosną wyglądam jak na mój stan zdrowia dobrze. Ty pewnie jesteś zdrowa masz włosy, rzęsy, brwi a narzekasz. Zadbaj o siebie, zacznij zdrowo się odżywiać i weź się w garść!

Gość tirarira
ale przecież możesz schudnąć! nie zamartwiaj się i nie ograniczaj się, walcz o swoją sylwetkę postaw sobie cel i dopnij go

Gość ciekawska ... xx
hm.. mozesz schudnac ale widze ze nie masz motywacji.. dziwne.. skoro wszyscy sie z Ciebei smieja to tym bardziej powinnas cos z soba zrobic.. i pokazac ze nie Ty tez mozesz dobrze wygladac.. wlosy.. ? zaden problem:D wystarczy pojsc do dobrego stylisty.. zaplacisz te powiedzmy 300zl ale doradza Ci jaka fryzura Ci pasuje, dopieszcza maseczkami itd i wlosy stana sie ladne:D warto, polecam. powiem Ci ze ja sama mam garbaty nos, ale wg mnie dodaje mi on uroku i wcale nie chcialabym go zmieniac, by byl.. taki jak wiekszosc.. po co? lepiej byc oryginalnym:D i jeszcze jedno, pamietaj ze usmiech i zeby tez dodaja uroku:D wiec moze warto zainwestowac w paski wybielajace, ewentualnie aparat.. wg mnie usmiech i wlosy to priorytet:d a to da sie poprawic:) samyj uzalaniem sie i pocieszaniem ze nie jestes sama bo pewnie zaraz ktos napisze ze tez jest brzydki, nic nei zdzialasz, musisz cos ze soba zrobic, zycze powodzenia;p

Gość pesel
ale powiedzcie jak przestać żreć no jak.....

Gość ciekawska ... xx
jesli o te zeby.. to chcialam dodac ze po prostu ladnym usmiechem, zebami naprawde mozna przcmic niedoskonale usta;p

Gość tirarira
spróbuj diety south beach w niej sie dużo je i się chudnie!

Gość dscdsce
tez jestem brzydka, tylko, ze u mnie nie chodzi o figurę, a o twarz...

Gość ciekawska ... xx
przede wszystkim, nie probuj nagle prawie nic nei jesc, bo to nic nie da, wg mnie powinnas stopniowo jesc coraz mniej by Twoj zoladek przystosowal sie do coraz mniejszych porcji jedzenia.. mi sie tak udalo.. nie wiem jak to sie stalo ale schudlam 4kg bez glodzenia sie.. jem bardzo malo.. czasem w ogole nei mam ochoty jest choc burczy mi w brzuchu:) ale te 4g (dla mnie bardzo duzo bo teraz waze 45-46kg), nie zrzucialam od tak o w pare tygodni:) tylko w przeciagu paru miesiecy, gdy zaczelam jesc copraz mniej, moze z braku czasu.. moze staraj sie znalezc jakies ciakawe zajecie ktore odciagnie Cie od mysli o jedzeniu;>? duzo czasu spedzaj poza domem, nie bierz ze soba pieniedzy, i dzieki temu nei bedziesz miala mozliwosci by jesc:) nie chodzi mi o calkowite niejedzenie tylko np. moze po obiedzie zajelabys sie czym co by tak cie zajelo ze dopiero bys miala czas w porze kolacji.. a pozniej najlepiej idz szybko spac ja duzo spie, i przez to tez mniej jem:D

Gość a ja jestem ładna..........
uchodzę za bardzo ładną,sobie też sie nawet podobam,choć oczywiscie nie wszystko,ale co z tego?Wcale nie jestem dzięki temu szczęśliwa

Gość pesel
jak to nie jestem... jestem brzydka z ryja i giura tez dramat spasiony grubas z ryjem okropnym

Gość tirarira
ej kochana , nie myśl tak o sobie. Z pewnością masz jakieś zalety... idź do fryzjera może jakąś fajną fryzurkę Ci zaproponuje? Ile ważysz?

Gość pesel
86 wzrost 164

Gość kasiulkaaaaa98t64
ja waże tyle samo tylko jestem troszkę wyższa i podobam sie facetom...wiec glowa do gory:) Uwierz , ze tez mam straszne kompleksy:(Ale czesto slysze kompelementy w ktore oczywiscie nie wierze.

Gość pesel
ale ja nie mam cienia mieśni wszystko to obwisł tłuszcz