Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche gruba

DIETA - co najmniej 10 kg. mniej

Polecane posty

Gość troche gruba

Witam ! otwieram topick :) moja dieta , nie ma jakiegoś specjalnego jadłospisu , tylko poprostu , chcę się lepiej odżywiać, ćwiczyć etc. w każdym razie w mojej diecie , napewno się znajdą : * wafle ryżowe sonko lub kupiec *sucharki 0% cukru *pieczywo chrupkie przenne wasa *jogurty jogobella. i tylko to .. .Słyszałam że można na czymś takim dużo schudnąć :) czas jest nie określony :) Aha, i miło gdyby ktoś się przyłączył :) piszcie wzrost, wage , i cel 158...........60...........49/50

Gość troche gruba
aha, i mogą być jeszcze serki wiejskie jak ktoś lubi , ja też je lubię , tylko takie light :)

Gość troche gruba
no napisałam tam powyżej , że ćwiczenia też muszą być ... " Witam ! otwieram topick moja dieta , nie ma jakiegoś specjalnego jadłospisu , tylko poprostu , chcę się lepiej odżywiać, ćwiczyć etc ..."

Gość troche gruba
hmm , na jutro : I śniadanie : jogurt actiwia z owocami + herbata bez cukru , bo tylko to mam w lodówce , potem coś kupię II śniadanie : woda , bo tylko to do szkoły biorę zawsze , ale nie smakowa , tylko zwykła normalna Obiad : pieczywo chrupkie wasa , lub wafle ryżowe , do tego jogobella + herbata bez cukru Kolacja : Jabłko i jeszcze wieczorem ćwiczenia , typu brzuszki , skręto skłony itp.

wyrzuć te jogurty, brak warzyw, białka... nie pociągniesz długo na tym, rzucisz się na jedzenie

Gość troche gruba
no wiesz , to moja dieta , a za bardzo jeść to nie lubię , więc na pewno się nie rzucę ..

Gość troche gruba
Witam ! zaraz będę jeść activie .

Gość SunshineK
Hej, chętnie się przyłącze, waże ok 66 kg przy niecałych 170 cm wzrostu. Cel: 60 kg do wiosny Rezygnuje z słodyczy, fastfoodów, alkoholu, pieczywa, ziemniaków już dawno nie jem, woda mineralna minimum 1,5 l dziennie, codziennie ćwiczenia na brzuch i nogi, zero jedzenia po 17, duzo zielonej herbaty. Codziennie balsam ujędrniający. Jak narazie sie nie waże, bo jestem przed okresem, zważe sie w poniedziałek. W koncu mam motywacje:) Gdyby było ciepło byłoby łatwiej, bo znalazłby sie jakis ruch na świezym powietrzu, jazda na rowerku do pracy, rolki popołudniami a tak to dupa;( Ostatnio przytyłam 3 kg, bo zajadałam stres, a pozatym wieczorami jak taka szarówa za oknem to pochłaniałam czekolade za czekolada i teraz mam efekty, a pomyslec ze kiedys na wadze były 63 kg. No cóż, najważniejsze nie poddawac sie tylko walczyć:) Walczyc o lepszy wygląd, lepszą kondycje i samopoczucie. Trzymam za nas kciuki. Ja jak narazie popijam zieloną herbatkę w pracy;)

Gość troche gruba
hej :) Miło że dołanczasz :) Świetnie , ja też tak na wiosnę chcę być szczuplejsza :) Bo to ciepło , to żeby tak sadło nie latało :) na koniach jeżdżę to też jakiś sport .:) Niebezpieczny i ryzykowny , ale .. Raz się żyje :)

Gość SunshineK
Też kiedyś jeździłam konno;) Teraz wole rolki, rowerek;) Ale jak nie ma mozliwosći musze zaczac cwiczyc w domku, kazda forma ruchu jest dobra;) Tak w ogóle ile masz lat, ja skonczone 23, pracuje w biurze i teraz skonczyłam studia licencjackie, od lutego ide na mgr:)

Gość SunshineK
Przyszłam sie wyspowiadać:) Zjadłam dziś : -talerz klusek lanych na rosole, -kotlet mielony z buraczkami -jabłko -wypiłam z 6 kubków zielonej herbaty Teraz zapijam się wodą, bo nie chce juz dzis nic zjeśc, muszę skurczyc żołądek:) A póxniej biore sie za te 8 min abs i 8 min legs:)

Gość malpeczka 64
triche gruba ja mysle ze za duzo tego pieczywa chrupkiego( to jest wszystko pzretworzone) najlepiej jedz normalny ciemny zytni chleb a gwarantuje ci ze bedziesz miala lepsze trawienie. mozesz tez sam sprobowac upiec taki chlebek, na necie znajdziesz przepisy na wieloziarniste bochenki gdzie ilosc maki jest mala:) i powodzenia trzymam kciuki ja tez ma 10 kg do zrzucenia, jade na samych kefirach:)

Gość troche gruba
ok. dzięki , i nawzajem :)

Gość troche gruba
ja dziś zjadłam : rano , dwie kanapki , potem piłam w szkole wodę cytrynową i po szkole zjadłam kanapki , i teraz też kanapki , z chudą wędlinką , i ogórkiem , i z chlebem :) Wiem , wiem powinnam kupić ten chrupki , ale nie było ..:( jutro kupię w hipermarkecie

Eeee, to do kitu ta Twoja dieta - miały byc chrupki i suchary, a piszesz, ze były kanapki. A jogurty owocowe zawierają sporo cukru, więc za bardzo na tym nie schudniesz. Poza tym nei jedząc warzyw i owoców, za mało dostarczasz swojegu organizmowi. Takie odchudzanie jak napisałaś w pierwszym poscie (+ zamiana jogurtów owocowych na naturalne, albo na kefiry) to mozna potraktowac jedynie jako krótka dietę oczyszczajaca (np. przez tydzień), ale nie tak jak chcesz "ile się da". Innymi słowy - robisz źle. Ale pocieszę CIe, ze większosć dziewczyn na tym forum odchudza się źle - łaknac tylko szybkiego sukcesu.

witam ...ja tez chce schudn,ąc a 10 to na mily początek.... ja jem tylko pieczywko pelnoziarniste ...nawet takie bułeczki teraz robią;) a są pyszne te wasa to jak wióry ...płatki fitness na sniadanko 100 - 150 gram.... serek wiejski ,jakas wędlina owoce , tylko jak mam ochote na cos slodkiego to zjem ...ale kostke czekolady albo dwie ale dostarcze troche cukru bo bez niego wiem ze nie dalabym rady ...no i herbatki przedewsztkim pur er czerwona spalacz tłuszczu ,kawa normalnie z chudym mlekiem

Gość troche gruba
hej . miło dołanczaj , ale wiesz , ja ci bym radzila żeby zamiast tej czekolady , np batonik fittnes z czekoladą ..