Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgftrfgrtgtgrf

a teraz tak szczerze z ukochana osoba moza byc szczesliwym nawet w biedzie??

Polecane posty

Gość gtgftrfgrtgtgrf

za 900 zł miesiecznie -on ja bezrobotna sytuacja tragiczna mieszkam z rodzicami ,maz tez;/ brak warunków

Gość k.mndsg
To nie pzejdzie.Ja z moim ciagle sie kloce bo brak kasy.

Gość gtgftrfgrtgtgrf
;/ on ma orzeczenie o niepełn.wiec nie moze pracowac dostaje 500 pare zł renty ja studiuje dziennie dostaje stypendium 300 zł

Gość może i można ale to na
dłuższą metę nie będzie szczęśliwy związek.Ale nie martw sie tym teraz,skończysz studia i będziesz zarabiać

Gość gtgftrfgrtgtgrf
studiuje pedagogike wiem ze nie zarobie wiecej niz 1200 zł i tak bedzie biednie wciaz;/

Gość Wróżka Milagros
to zalezy od priorytetow.. masz z kim na spacer wyjsc..taka sliczna zima:)

Gość gtgftrfgrtgtgrf
up

Gość może i można ale to na
Nie możesz sie tak nastawiać,że będziesz mało zarabiać.Nie musisz pracować w zawodzie,możesz wyjechać za granicę lub założyć własną działalność, możliwosci jest wiele,tym bardziej jak ma sie wykształcenie

Gość to ile zarabiasz nic
nie mowi, zalezy ile potrzeba (realnie) Wam na normalne zycie. Jesli macie mniej,to faktycznie moze byc ciezko. A czy mozna byc szczesliwym? To zalezy moim zdanie czy sytuacja przejsciowa czy stala. W zeszlym roku liczylismy z mezem kazdy grosz, byl okres,kiedy na obiady jedlismy makaron z koncentratem pomidorowym.. Potem wreszcie dostalismy prace - prawie 3 miesiace harowki.. Wtedy nie bylo do smiechu, czesciej sie klocilismy, czesto zalamiania spowodowane niepwnoscia co dalej.. Szczesliwi ? Raczej nie,ale tez nie nieszczesliwi,bo mielismy nadzieje,ze to sie zmieni.. Ale teraz mamy juz normalna prace, zyjemy bez szalenstw,ale spokojnie. I tak, jestesmy szczesliwi. :)

Gość czaruuuunia
My w tamtym roku też przeżyliśmy poważny kryzys finansowy, mąż wpadł w depresję, było mi ciężko, ale pierwszy raz szczerze pomyślałam, że pomimo wszystko chcę z nim naprawdę być