Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosellina

pomysły na wakacje z dzieckiem

Polecane posty

Gość rosellina

macie już pomysły na wakacje z dzieckiem? mnie zainspirowały reklamy scan holiday z dzieciakami i kombinuję gdzie by tu z maluchami pojechać tak na dwa tygodnie. żeby było ciepło i słonecznie - pomóżcie.

Gość nanananna
proponuje grecje ciepło i ładna plaza my tam jedziemy :)

Gość mmnmnmnmnmnmnmnmn
Jedź do jakiejś Turcji czy innego Egiptu, bo wolałabym cię nie spotkać :O

Gość nie zwracaj uwagi na te
frustratki, ktore tu pisza. To sa chore osoby, ktore potrzebuja psychiatry, wiec trzeba im po prostu wspolczuc i je ignorowac. Grecja to dobry pomysl, Wlochy i Hiszpania tez, odradzam Turcje i Egipt, bo tam jednak klimat troche inny, higiena tez i mozna zachorowac nawet dbajac wyjatkowo o higiene.

Gość Kanary poza sezonem nie
sa drogie, a pogoda jest piekna (nawte teraz jest jakies 25 st w dzien, kiedy u nas mrozy). Lanzarote jest fajna wyspa i przyjazna dzieciom.

Gość mmnmnmnmnmnmnmnmn
To, że chcę wypocząć za ciężko zarobione pieniądze nie znaczy, że jestem frustratką, tępa kobieto

Gość normalnie coraz wiece tu
na kafe chorych psychicznie ludzi, ktorzy dowartowsciowuja sie anonimowo mieszajac innych z blotem :o Takie jest wlasnie polskie spoleczenstwo. Nic dziewnego, ze ten kraj coraz bardziej schodzi na psy, skoro mamy w kraju tylu chorych, sfrustrowanych, zanujaco wrednych, zawistnych i wulgarnych ludzi. :O

Gość normalnie coraz wiece tu
mmnmnmnmnmnmnmnmn - tepa to jestes ty, bo temat nie dotyczy ciebie, ale wtracasz tu swoje pozal sie Boze zdanie. Idz sie wyzalac gdzies indziej spracowana frustratko.

ja polecam fuerteventure0 ogrooomna piaskownica i co za tym idzie grajfa dla dzieciakow! wszedzie tylko piasek,zadnych pokus typu baloniki,lody,karuzele,itd., a dzieciaki na pewno sie wybawia :)

Gość mmnmnmnmnmnmnmnmn
Po pierwsze, nie życzę sobie, żeby ktoś mnie obrażał. I owszem, temat dotyczy mnie i innych osób, które mają zmarnowany urlop przez takie osoby jak wy.

pomarańczo, czyli Twoim zdaniem rodziny z dziećmi powinny siedzieć tylko w domu do momentu osiągnięcia przez te dzieci pełnoletności? zenujace....ciekawa jestem,czy gdybys Ty miala dziecko,czy siedzialabys cale wakacje w mieście.

Gość mmnmnmnmnmnmnmnmn
Wytłumacz mi jaki jest sens zabierać małe dziecko np na Kanary? :O

Gość mmnmnmnmnmnmnmnmn
A jeśli już koniecznie musicie jechać, to wybierzcie przynajmniej jakiś hotel nastawiony na dzieci. A nie tak jak miałam w zeszłym roku, kiedy byłam na Majorce z facetem i znajomymi, i jakiś nawiedzony ojciec ciągle do nas pukał, a to że za głośno, a to żeby ściszyć radio, nawet chodziliśmy za głośno :O A jak dziecko w srodku nocy darło japę to było wporządu, jak latało między leżakami sypiac na nas piaskiem i wylewając napojem, to uciecha. Żenada.

Gość michalK
no akurat scan holiday jest nastawiony jako biuro przede wszystkim na turystykę rodzinną i pod tym kątem dobiera hotele. poza tym każdy ma prawo spędzać wakacje tam, gdzie chce :) jako ojciec jeżdżę z dziećmi i żoną na wakacje i nie widzę w tym nic złego, dzieciaki mają swoje prawa, tak samo jak dorośli. oczywiście nie dopuszczam do tego, żeby moje maluchy sypały piaskiem na kogoś, one doskonale wiedzą, ze tego robić nie wolno. ale to juz kwestia wychowania. do autorki tematu: osobiście polecam kraje europejskie, jak Hiszpania czy Grecja. a scan holiday to świetne biuro, mnie nie zawiodło.

Bardzo fajnie przygotowany pod kątem rodzin z małymi dziećmi jest taki ośrodek w Jastrzębiej Górze (Spa Primavera). Mają coś w rodzaju przedszkola - pracu zabaw, gdzie maluch może spędzić czas. Poza tym jest blisko plaży, więc można spokojnie pospacerować, poopalać się.

My juz drugi raz jedziemy z Funclubem. 2 lata temu bylismy w Hiszpanii, a teraz sie wybieramy do Grecji, dokladnie do Olimpic Beach. Ostatni raz sie lapiemy na znizke, ze dziecko do 4 lat jedzie za darmo, wiec wakacje nam wychodza naprawde korzystnie jak na zagraniczny wyjazd...

My pojedzie nad nasze polskie morze, nie stać nas na bardziej szaloną wycieczkę, a tam dzieci też nawdychają jodowe zdrowego powietrza :)

Gość nasze polskie morze to jest
akurat drozsze od wielu wyjazdow za granice:D Ja jak bylam na tydzien w tamtym roku nad polskim morzem to wydalismy prawie 3000zl, takze za tyle to moglismy sobie pojechac gdzies dalej

Gość junona555
Ja w tym roku jadę z moją przyjaciółka i jej kilkuletnim synkiem do Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Razem z koleżanką chcemy wypocząć i skorzystać z zabiegów, jak chociażby z masażu czekoladowego a chłopiec w tym czasie nie będzie się nudził, ponieważ czeka na niego wiele atrakcji w ośrodku.