Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty29

Jestem żonaty i mam fantazje - zrobić minetke

Polecane posty

Gość lolkaaaa80
*anette_5 - a ty rozumiem ze nie czytalas wszsytkiego i sie wypowiadasz? chybiony partner sie czasem zdarza, to nie oznacza ze trzeba do końca życia za to pokutować! skoro jestes taka mądra to poradź mu coś konstruktywnego, a nei od razu Boga wzywać! bo mi sie wydaje ze on naprawde sie starał zeby swoją zone uwieść więc albo ona juz go zdradza albo jest aseksualna, wiec jestem ciekawa co to nam *anette_5 poradzi! słuchamy?

Gość lolkaaaa80
następna mądralińska sie odezwała... to moze ty nam powiesz, ale najpierw zadaj sobie trud i przeczytaj wszystko od początku do końca a potem paplaj brednie mocherze, bo pewnie tak samo sie zachowujesz w stosunku do męża jak żona żonaty29, no chyba ze Cie zdradza a ty nawet o tym nie wiesz...

*lolkaaaa80 dzieki ze mnie bronisz, ale ja nie patrze na te głupie komentarze, bo ludzie komentują po przeczytaniu paru zdań i juz wszsytko wiedzą. Myśle ze nic i tak nie wymyślą, bo próbowałem i juz sie z tym pogodzilem. A rodziny zostawiac nie zamierzam, bo mam dzieciaczki które kocham i tyle! zresztą zone tez kocham, ale potrzebuje odskoczni i troche adoracji, bo moze juz nie jestem dla niej atrakcyjny?

Gość lolkaaaa80
i nagle nastała krępująca cisza... albo jeszcze czytają ;)

Gość zimnolubna
Kobiety! Żony! Dlaczego doprowadzacie swoich mężów do tego ,że szukaja kochanek na forum!!! Seks jest tak piękny !!! Dlaczego jesteście oziembłe?! Jak można nie chciec minetki ????? Zupełnie tego pojąc nie mogę???!!!! PS.Do autora -też jestem ze Śląska:) Pozdro :)

Gość milusia30+
wiesz, to chyba nie zalezy od płci, bo ja mam ten sam problem - z tymze to mąż nie chce sie kochać, a ja za nim latam zeby mnie .... :(, szkoda ze nie mieszkamy na śląsku, bo przy takim zagęszczeniu ludzi napewno bym kogoś znalazła do dyskretnego seksiku :)), a minetkaaa... coś niesamowitego, wszystko bym dala zeby moj chciał! :*

Gość karolewicz
@milusia30+ a gdzie mieszkasz? Bo co do tej minetki to zapisuję w kolejce.....

Gość milusia30+
w takiej średniej wiosce (internet mamy :) ) w bieszczadach :)

Gość karolewicz
a wiec jak zechcesz to latem mogę Cię odwiedzić A teraz może - dzięki temu, że macie internet pogadamy na jakimś komunikatorze?

Gość milusia30+
wiesz, ja nie szukam mineciarza, a faceta "na stałe" w podobnej sytuacji jak żonaty29

witaj- do jestem żonaty i mam fantazje! Mam tylko jedno małe pytanko- czy wcześniej twoja zona tez nie chciała minetki? czy może lubiła? bo ja mam ponad 40 lat i nie znam kobiety której by taka gra wstepna nie fascynowala! ja myślę, ze ona nie chce, bo ma jakiegos fagasa i może palcowkę jej robi. lepiej to sprawdź, bo troche to dziwne, każda lubi seks francuski. Pa!

witaj- do jestem żonaty i mam fantazje! Mam tylko jedno małe pytanko- czy wcześniej twoja zona tez nie chciała minetki? czy może lubiła? bo ja mam ponad 40 lat i nie znam kobiety której by taka gra wstepna nie fascynowala! ja myślę, ze ona nie chce, bo ma jakiegos fagasa i może palcowkę jej robi. lepiej to sprawdź, bo troche to dziwne, każda lubi seks francuski. Pa!

ja juz sam nie wiem, twierdzi ze nikogo nie ma. Moze jest aseksualna, chociaz to dziwne ze wczesniej niby bylo ok. Co do minetki to wczesniej i przed slubem tez mi nie pozwalala, ale ona nalezala do tych "grzecznych" które trzebabylo troche rozruszać i potem bylo ok. no ale ta minetka nie jest najwazniejsza - ogólnie ona sie nie chce kochac, a jak sie kocha to podobno sie do tego zmusza - jako malzenski obowiązek... smutne to jest i nic nie pomaga... zresztą to wszystko wygląda jak to opisane jest tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3574200 tylko tam to dotyczy męża, a w moim przypadku żony. Ten świat jest porypany, bo przez pewien czas myslalem ze kobiety sie poprostu nie lubią kochać, ale po tym forum widze ze wcale tak nie jest i jest sporo chętnych kobiet na igraszki...

Gość i co?
znalazłeś? jesteś zadodowlony...mam podobnie dlatego pytam...