Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty29

Jestem żonaty i mam fantazje - zrobić minetke

Polecane posty

Gość zonatyyyy
mają :o biedne dzieci

Gość zonatyyyy
wiec dlaczego sie z nia zeniles??? jak to mawial moj znajomy "dobry sex to w 70% dobre malzentwo :D"

Gość IZkaWalizka
Napisałam do Ciebie na maila. Odezwij się do mnie na gg :)

Gość IZkaWalizka
W sumie to aż takich fantazji nie masz, minetka tylko.... :P

wcześniej było bardzo dobrze, ale wiesz, 5 lat małżeństwa to szmat czasu, mysle ze to kwestia hormonów bo po pierwszym dziecku bylo dobrze, a po drugim wlasnie tak sie wszystko pochrzaniło ze sferą intymną

Gość IZkaWalizka
Ale ona problem w ogóle widzi, czy nie? Chciałaby móc więcej, czy myśli,że z Toba jest coś nie tak???

Gość JESTEMTUITAM
A JA JESTEM Z SACZA

Gość zonatyyyy
ok moze i tak nie jestem zona wiec nie wiem jak to jest po 5 latach malzenstwa 🖐️

izka - dokładnie jak mówisz - ona widzi problem bo rozmawiamy na ten temat, dlatego sie juz nie raz dowiedzialem ze mam sobie kogoś znaleść, bo ona nie chce sie zmuszać - podobno czasem sie zmuszała zeby mi przykrości nie robić, bo wie ze sie starałem, a najlepsze jest to ze jej sie podobam, ale ona "tylko" nie ma ochoty na seks...

Gość IZkaWalizka
Zgadajmy się jutro na gg, albo na maila, ok? ja musze uciekać. Pa

Gość JESTEMTUITAM
a moze ona chora jest albo ma kogos na boku i juz sie jej znudziles

Gość misia3111
ale zeszliście z tematu, od razu mu pomoc psychologiczną mu fundujecie, a facet tylko chce którejś zrobić dobbbbbrrrrrzzzzeeeeee jezyczkiem :P hihihi... mraaaauuuuuu... :* ja jestem z wioski z za Raciborza i jestem dużą dziewczynką która ma leniwego męża...:), zresztą napisze Ci na prv, mam nadzieje ze odpiszesz :*

Gość ccdfsd
problemem jest brak minetki czy brak seksu? :)

Gość misia3111
z tego co sie doczytalam to jest wlasnie idealny partner dla mnie :), bo mam podobny problem - mój mąż jest leniwy w łóżku i strasznie konserwatywny, a ja pragne wlasnie takiego układziku o jakim pisze żonaty29 - przyjemność sobie sami będziemy dawać skoro druga polowa tego nie chce robić i otwarcie o tym mowi, aja potrzebuje byc atrakcyjna i chce byc adorowana, a on czasem nawet nie spojrzy, a ja tak sie staram :(

Gość pączuś77
hej, żonaty!!!!!!!!! nie odpowiedziałeś co z rozmiarem XXL, bo "przy kości "to chyba jest tak XL albo L w zależności od wzrostu, ja mam 160cm i 95kg czy mogę na coś liczyć??????????, a moja muszelka robi sie wilgotna na samą myśl!, co prawda nie mam męża, ale jestem już dojrzała i od 4lat mam stałego partnera, który też jest leniem i niestety nie chce sie kochać oralnie, a ja chętnie w obie strony oczywiście sprawdze jak to jest :) tylko problemem moze byc odległość, bo mieszkam w dolnośląskim

Gość pączuś77
a w ogóle to gdzie Ci mężczyźni i ten mit facetów którzy mają ciągle ochote na bzyyykanko! widze ze ejst nas sporo niezaspokojonych przez partnerów!

Gość ja tez moge minetke
pączus77 czy 22 latek ma jakies szanse? mam samochód i chętnie bym liznął :)

Gość lolkaaaa80
*zonatyyy, dzieci, dzieci, a co ten facet ma powiedziec? przeciez tez ma pragnienia, fantazje. Jakby byl wrednym k... sem to by przeciez ich zostawil i se znalazl inna partnerke, a tutaj widac ze chce zachowac swoją rodzinę co nie raz podkreslil! *zonatyyy ty jesteś żalosny jak czytam takie teksty - zero w tobie empatii, postaw sie w jego sytuacji, zafunduj sobie np. roczny celibat bez kobiety to ciekawe jak sie bedziesz czuł! ja do żonaty29 nic nie mam i uważam ze facet stara sie byc w porządku!!!!!!

Gość 8f9njtt
gliwice

Gość 8f9njtt
160cm 54 kg 18ltla

Gość kotka____333
*zonaty29 a ja mam 33wieki, jestem w związku i mam ochote zrobić Ci loda za minetke :))))

Gość kotka____333
i jestem z rydułtów :) - czyli masz bliżej, z bardziej doświadczoną i zgodnie z twoimi pozostałymi wymagfaniami ;) hihi :*

Gość kotka____333
166cm i 69kg :) - najchudsza nie jestem, ale jestem atrakcyjna, wiec chyba to nie ma aż takiego znaczenia, bo liczy sie przyjemność :P

Gość inka8-0
hmmmmmm... mraaaauu

może podałybyście kontakt do siebie, albo napisały do mnie na kotek8811@o2.pl /wcześniej podałem emalia/

i szczególnie to pisze do misia3111, bo czuje ze moze z tego być coś więcej niż tylko jedno spotkanie... zobaczymy ;)

oby ta co się tak chętnie chcesz z nią umówić okazała się brodatym 60-latkiem!!! Skurczybyku jeden, 5 lat małżeństwa szmat czasu???!!! Odejdź od żony i daj jej spokój albo zacznij się o nią starać. BRAK HONORU!!! świnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee