Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość becikowa

Krem siarkowy w ciąży - można?

Polecane posty

Gość becikowa

Mam ostatnio okropny trądzik i przed ciążą mi ten krem pomagał. Myślicie, że mogę się nim posmarować?

Gość becikowa
W moge sie nacierac kwasem siarkowym ? Zawsze mi to pomagalo.

Ja mysle ze nie...A najlepiej zobacz na ulotce lub w internecie.Ale z tego co sie orientuje to nie bardzo bo przeciez kremy wnikaja w skore...

Gość a ja odmieniam tylko
nie, nie można... w ciąży nic nie można, innych kremów też stosować nie wolno bo są kancerogenne... Ulotki nie masz? Użyj mózgu, to nie boli :O

Gość becikowa1
Ale ktoś ma ubaw :] Nie dość, że móżdżek nie teges, to jeszcze ma czas, żeby nick zarejestrować. Podziwiam. Ulotki ten krem nie ma, a w necie też nic.

Gość becikowa1
Używam mózgu :) Jakie są kremy? To znaczy, że np balsamów do ciała też używać nie można? Co za bzdura. Zwykły nawilżający krem można użyć, ale nie jestem pewna co do siarkowego

Nie przejmuj sie podszywami :/ Ja tez musialam zmienic nick bo jakis baran na moj tez zdazyl zalozyc haslo :/ Ale teraz moze mnie pocalowac w ......:]

Napisałam to ironicznie bo nie lubię jak kobieta w ciąży robi z siebie kurę znoszącą złote jajko. Użyj mydła siarkowego,ono nie ma przeciwskazań w ciąży... tylko pamiętaj, ze cokolwiek siarkowego użyjesz to moze wysuszyc Ci skórę.

a swoją drogą o tym, ze w kremach codziennego użytku są składniki kancerogenne (rakotwórcze) nie słyszałaś? To przejrzyj skład pierwszego lepszego kremu nawilżającego, który posiadasz w domu. Ale spoko, nie panikuj bo gdyby na to wszystko w ten sposób patrzeć to by człowiek zwariował. Ale chociaż miej świadomość :)

Gość becikowa1xz
Wiem, że to rakotwórcze, ale to we wszystkim siedzi, a nie tylko w kremach. I właśnie nie można się przejmować wszystkim, bo by człowiek osiwiał. Mi tylko o siarkę chodziło. A ten idiota zaczernił kolejny mój nick :o Podziwiam bezmózgowie :)

skoro rakotwórcze składniki Ci nie przeszkadzają to siarka Ci przeszkadza? dziwne... Moim zdaniem lepsze od kremu siarkowego jest mydło siarkowe- szybciej widać po nim efekty, ale to tylko moja opinia.

Gość becikowa1xz
Nie, że mi nie przeszkadzają, tylko skoro są w każdym kremie, to co mam zrobić? Mydłem siarkowym się przed ciążą też myłam, ale działało tylko w połączeniu z kremem