Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura 27 Gdynia

Hebrajski, pomocy!!!

Polecane posty

Gość Laura 27 Gdynia

Proszę sprawdźcie czy nie ma błędów, nie chcę narobić lipy, to bardzo wazne dla mnie הפין שלי הוא עבה וכבד. תמיד נוטף זרע כמו בטבע . לפעמים הזרע הוא חום, לפעמים צהוב. אבל אני אוהבת את חבר שלו, אבל זה משעשע אותי וצוחקים. nie wiem czy zaimki dobrze dobrałam :-(

Gość radziu 31 leszno
Ale śmieszne, tak się składa ze znam hebrajski. Nie wiem skąd ten tekst wziałes,ale jestes debilem do kwadratu. Dla niewtajemniczonych dodam,ze to tekst wychwalajacy swojego penisa

Gość radziu 31 leszno
do autroki topiku, o ile rzeczywiscie na język: לקפוץ מגשר על הראש moze wtedy bedzie ci lepiej

Gość jhshsskdsf
לקפוץ znaczy głownia, a nie głowa jestes niedouczony, autorka na głownię raczej nie skoczy, tylko na głowę z tego mostu

Gość nnbnbnnvnv
buehehehheh żydki

Gość ale fajosko ze znacie hebrajsk
ja sie pochwalić musze ze nie tylko hebrajski znam, ale nawet jiidisz: i juz tłumaczę na jidisz tekst autorki topiku: מייַנע פּעניס איז דיק און שווער. שטענדיק יגזודז זיירע ווי ווילד. ווען עס יז די זיירע איז ברוין, ווען עס יז געל. אָבער איך ווי זיין מיטגליד, אָבער עס אַמיוזיז מיר און לאַכן.

Gość fdsafdsafdsafdsa
הפין שלי הוא עבה וכבד. תמיד נוטף זרע כמו בטבע Mój penis jest gruby i ciężki. Zawsze kapie plemnikami jak dziki. לפעמים הזרע הוא חום, לפעמים צהוב. אבל אני אוהבת את חבר שלו, אבל זה משעשע אותי וצוחקים Czasem nasiona brązowe, czasem żółte. Podobnie jak jego przyjaciel, ale bawi mnie do śmiechu.

Gość barnaba z mokotowa
przestawiłas 2 ostatnie wyrazy,ale ok jidisz trudna sprawa, gratulacje, ja jestem w tym dobry, już 8 rok chodze na warsztaty jidisz w Lodzi

Gość ja też się wtrącę cholerka
prawidlowy tekst powinien wyglądac następująco: הפין שלי הוא עבה וכבד. תמיד כמו בטבע. לפעמים הזרע הוא חום, לפעמים צהוב. אבל אני אוהבת את חבר שלו, אבל זה משעשע אותי וצוחקים. a w jidisz: מייַנע פּעניס איז דיק און שווער. שטענדיק יגזודז זיירע ווי ווילד. ווען עס יז די זיירע איז ברוין, ווען עס יז געל. אָבער איך ווי זיין מיטגליד, אָבער עס אַמיוזיז מיר און לאַכן. dla nie znających języka, czyli paliaczków brudnych: Mój penis jest gruby i duży. Zawsze tryska spermą jak dziki. Czasami sperma ma kolor brązowy, czasami żółty. Ja jednak lubię swojego członka, tylko on bawi mnie i śmieszy. Autorko topiku, moze i znasz język ale nie masz mózgu i kultury za grosz.

Gość Ybrahim Łódź 33
pozdrowionka dla ziomków :-) ale super was widziec! w jakiej gminie jestescie, ja aleksandrów :-) nie piszcie tutaj po polsku tylko po naszemu, po polaki zaraz beda szkalowac מתרגם מיועדת תרגום של טקסטים גרמנית לתוך פולנית מפולנית לגרמנית. היישום פועל על המנוע של גוגל. תרגום משפטים מתרחש באופן אינטליגנטי. לא רק שאין יותר לתרגם מילים במשפט אבל נשמרת דקדוק. כתוצאה מכך, התרגום הוא אחד קרוב יותר אותנטי. כדי לתרגם טקסט, עליך להקליד אותו בחלון, לבחור את כיוון התרגום ולחץ לתרגם. אם אתה צריך להעתיק את הטקסט יישמר בקידוד אחר יכולות להיות בעיות עם תווים פולנית.

Gość rejtanek Zawady
מתרגם מיועדת תרגום של טקסטים גרמנית לתוך פולנית מפולנית לגרמנית.וק. כתוצאה מכך, התרגום הוא אחד קרוב יותר אותנטי. כדי לתרגם טקסט, עליך להקליד אותו בחלון, לבחור את כיוון התרגום ולחץ לתרגם. אם אתה צריך להעתיות בעיות עם :-)תווים פולנית? מתרגם מיועדת תרגום של טקסטים גרמנית לתוך פולנית מפולנית לגרמניתופן אינטליגנטי. לא רק שאין יותר לתרגם מילים במשפט אבל נש;-)מרת דקדוק. כתוצ;-(

Gość Reszełe Hirsz Białystok
a ja tez teraz jestes w Łodzi bo studiuje tu prawo,ale jestem z Białegostoku מתרגם מיועדת תרגום של טקסהיישום פועל על המנוע של גוגל. תרגום משפטים מתרחש באופן אינטליגנטי. לא רק שאין יותר לתרגם מילים במשפט אבל נשמרת דקד pozdro

Gość Dawid R. Wroclaw
pisz do mnie dawid.wroclawski@buziaczek.onet.pl מתרגם מיועדת תרגום של טקסטים גרמנית לתוך פולנית מפולנית לגרמנית. היישום פועל על המנוע של גוגל. תרגום משפטים מתרחש באופן אינטליגנטי. לא רק שאין יותר לתרגם מילים במשפט אבל נשמרת דקדוק. כתוצאה reszta w mailu, bo tu ni bede pisal tzrymta sie, sabełe ad rebe szach

Gość bez danych osobowych hihi
a ja szukam dziewczyny najlepiej od nas kelum szer ałen buf kilem saba raumeb sichs מתרגם מיועדת תרגום של טקסטים גרמנית לתוך פולנית מפולנית לגרמנית. הידוק. כתוצאה מכך, התרגום הוא אחד קרוב יותר אותנטי. כדי לתרגם טקסט, עליך להקליד אותו בחלון, לבחור את כיוון התרגום ולחץ לתרגם. אם אתה צרי פולנית. nie piszcie w jidisz, nie każdy rozumie ;-)

Gość poudawaj że ją olewasz
pierwszy dobry temat na kafe

Gość pan dziekan
coś wam powiem żydki wypierdalać do popielniczek buhahaha

Gość to jakas makabra
nie wiedzialem,ze tylu zydow u nas dzis pierwszy raz cuzje sie jak antysemita

Gość łojejku nic nie roozumiem
po jakiemu wy piszecie? :O