Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica..

Soczewki.

Polecane posty

Gość okularnica..

Zastanawiam się nad zamianą okularów na soczewki.Ile mniej-więcej wynoszą koszta z nimi związane czyli soczewki,płyn,pudełeczko na osczewki i inne rzeczy(o ile istnieją)Co ile czasu trzeba kupowac płyn.Czy często trzeba odwiedzać okulistę.Ogólnie interesuja mnie informacje na temat soczewek oraz czy sa wygodne,jakie mają wady.I jeżeli ktos posiada soczewki 24 godzinne to mógłby podzielić opinią? Czyli czy taniej wychodzi za nie niż za tradycyjne,czy wygodniejsze,czy ogólnie jest z nich zadowolony.

Gość soczewickaa
no więc tak.. w vision express kosazty soczewek miesięcznych z płynem to ok. 200zł.. badanie jest gratis jesli kupisz u nich soczewki.. teraz zamieniłam soczewki na air optix i jestem zadowolona, za 6 sztuk na 3 michy place 60 zł.. ja wole te miesieczne niż dzienne bo są droższe pozdrawiam

Gość soczewickaa
bo są tańsze niż dzienne, sory błąd

2 lata temu kupowalam w vision i za 2 pary miesiecznych+maly plyn i wizyte zaplacilam 100zl

Gość ciekaweeee
miałam kiedyś miesięczne brązowe soczewkik i nie mogłam się przyzwyczaić. ciało obce w oku i juz. ale spróbować zawsze można.

Kupujemy już od roku 13 letn. córce .Koszt miesięcznych 40 zł u okulisty plus płyn 50 -starcza na 3 mies.Nie trzeba ich ściagać na noc ,ale córka ściąga,bo tak woli.