Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tonx5

jak dbacie o swoje samochody

Polecane posty

Gość gość

Ja staram się cały czas by mój samochód dobrze się prezentował. Ostatnio wybrałam się do firmy www.regeneracja-reflektorow.pl na regenerację reflektorów w moim aucie. Jeżeli mieszkacie w okolicach Piekar Śląskich to też się tam wybierzcie.

Zastanawiałam się nad tym jaki sklep internetowy będzie odpowiadał na moje potrzeby i muszę przyznać, że to właśnie tutaj https://blyszczacajazda.pl/ znalazłam najlepszy asortyment kosmetyczny do samochodu. Teraz nie zastanawiam się jak pielęgnować samochód, teraz to wiem i uważam, że to nie jest nic trudnego. 

Gość Seweryn Kaszy

Kluczem jest dobranie odpowiedniej chemii condor.biz.pl korzystam od lat jeszcze się nie zawiodłem.

Gość Gordon

Fajne kosmetyki do samochodu ma firma k2. Sam korzystam z ich produktów i samochód wygląda świetnie. Odkurzam go co drugi weekend i od razu zmywam owady. 

Gość Gordon

Fajne kosmetyki do samochodu ma firma k2. Sam korzystam z ich produktów i samochód wygląda świetnie. Odkurzam go co drugi weekend i od razu zmywam owady. 

Gość Alfie

Jeśli szukacie firmy zajmującej się profesjonalnie renowacją klasycznych aut to zerknijcie na ofertę www.rzepeckiauto.pl/ Firma oferuje też wyszukiwanie i sprowadzanie samochodów zabytkowych, ich modyfikacje (unowocześnianie) oraz części zamienne. Solidni są i dokładni, spod ich rąk wychodzą cacka. Takie odrestaurowane samochody to też fajna inwestycja, także i pod tym katem warto o tym pomyśleć.

Gość Alfie

Jeśli szukacie firmy zajmującej się profesjonalnie renowacją klasycznych aut to zerknijcie na ofertę www.rzepeckiauto.pl/ Firma oferuje też wyszukiwanie i sprowadzanie samochodów zabytkowych, ich modyfikacje (unowocześnianie) oraz części zamienne. Solidni są i dokładni, spod ich rąk wychodzą cacka. Takie odrestaurowane samochody to też fajna inwestycja, także i pod tym katem warto o tym pomyśleć.