Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrgcgt

duszone pałki z kurczaka. robil ktoś?? jak???

Polecane posty

Gość htrgcgt

chcę żeby powstał sosik taki do kopytek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jedyne słuszne zakończenie
podsmaż je, potem wrzuć do garnka, podlej wodą, dodaj pokrojoną włszczyznę, przyprawy i gotuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość htrgcgt
takie to proste. dzięki. a marynować wcześniej kuraka??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jedyne słuszne zakończenie
zawsze można marynować - mięso będzie smaczniejsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jedyne słuszne zakończenie
do sosu dodaj pieczarki z cebulą - fajniej jeszcze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×