Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffgf

czy jednoczesciowy kombinezon na narty to dobry pomysl

Polecane posty

Gość ffffffffffffgf

jestem początkująca i zakupiłam taki ale widzę że większość ma dwuczęściowe co byłoby lepsze?

Gość narciska
a siku jak zrobisz?? w majtasy??

Gość ffffffffffffgf
nie no przeciez zprzodu jest suwak do pasa to zrobie normalnie zciagając góre i dół do połowy:O

Gość ffffffffffffgf

Gość ffffffffffffgf

Ja wole 2 - cześciowe. Po pierwsze włąsnie ze wzgledu na sikanie. Ja bradzo sie chce to nie musze sie męczyc zeby z niego wyleżć. Czasami toalety sa takie małe ze ciezko rekę wyciagnąć. Poza tym moim zdaniem jednoczesciowy troche krepuje ruch. Jak cos pod spodem mnie uwiera nie mam problemu zeby to poprawić. Ja stawiam na 2 - częściowe.

Gość vfrarga
jednoczęściowy to trochę obciach :P ale jak jest ładny to moze być ;)

Gość hhhhhhhhhhh
:D:D

Gość fffffffffffffffffr

Gość co sie -
przejmujesz ? ja przez kilka lat jezdziłam na nartach w spodniach dresowych i zwyklej kurtce - i dobrze było .

Gość miałam jednoczęściowy
ale wkurzało mnie właśnie to że gdzy szłam do toalety musiałam bardzo uważać by nie ubrudzić rękawów (by się wysikać trzeba było zdjąć całą górę i trzymać w ręce w małych kabinach toaletowych była to niezła ewolucja: zdjąć okulary, czapkę, trzymać kombinezon, przykryć sedes papierem, starać sie nie pobrudzic i nei zgubić niczego na osikaną mokrą podłogę) teraz mam dwuczęściowy

Gość jedyne słuszne zakończenie
powiem Ci tak toaleta gdzies na stoku wszyscy włażą do niej ze sniegiem na butach wysupłałaś się z kombinezonu, chcesz zrobić siusiu, - musisz przytrzymać kombinezon, zeby Ci nie ubabrał się mieszaniną sniegu, błota i sików (nie oszukujmy się ze nie), wytrzeć się i ubrać bar na stoku chcesz się ogrzać, wypić herbatę robi się ciepło, zdejmujesz górę kombinezonu i jak wyglądasz i ise czujesz z tymi barchanami wokół pas ai za plecami?

Gość goha2010
sisiu przed jazdą! Jak juz sie nauczycz i tyłek zedrzesz to nowy kup dwuczęściowy.