Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konegunda1985543

kłucie w jajniku, plamienie przy braniu tabletek

Polecane posty

Gość Konegunda1985543

Hej dziewczyny, biorę reguralnie tabletki i zawsze przed krwawieniam z odstawienia ok. 5 dni mam lekkie plamienie. Tym razem jeszcze kłuje mnie w lewym jajniku. Co to może być? Ciążę raczej wylkuczam, bo biorę tabsy regularnie- żadnej nie pominęłam. Koleżanka straszy mnie, że może to być torbiel, bo jak się zacznie brać tabletki, to jest większe prawdopodobieństwo ich stosowania. Zostały mi jeszcze 2 tabsy w listku, plamienie mam od 2 dni, takie lekkie...

Gość Konegunda1985543
Zadna z Was nie wie, co to może być??

mysle ze to nic powaznego. jakis dodatkowy objaw zawsze moze dojsc, tymbardziej ze nie jest szczegolnie zlosliwy. jesli jednak masz jakies obiekcje radze isc do specjalisty. na tym forum raczej zadnego nie znajdziesz

Gość Konegunda1985543
Dzięki wielkie, jak ból rzeczywiście będzie dalej mi doskwierał, pójdę do mojego gina. Ale pocieszam się, że to może przed krwawieniem takie objawy się pojawiają...

Gość debilnetoooooooooooo
moze zapalenie przydatkow?

Gość tez mialam takie plamienie
jak bralam tabletki i lekarz mi powiedzial, ze to dlatego, ze wlasnie biore tabletki. Poza tym mialam polipa na szyjce macicy. jak odstawilam tabletki wszystko wrocilo do normy