Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia20vvvvv

zostalam zgwalcona i sex nie ma dla mnie znaczenia

Polecane posty

Gość 324324324
U kurwa, lekarz to osoba po medycynie... Jacy wy jesteście niekltórzy tępi...

Gość 324324324
No niestety rozpowiadają i to nawet psychiatrzy, którzy mają tajemnicę. Słyszałam od osób, co tkwią w tym środowisku... To w ogóle straszni plotkarze....

Gość vivienka____
Nieczęsto daje o kimś takie opinie, ale o Tobie można spokojnie powiedzieć, że jesteś suką...

Gość 324324324
Co do autorki - rozumiem, że gwałt zaciążył w pewien sposób na jej życiu. Ale przecież jest coś takiego jak wolna wola. I nie trzeba ulegać pokusom i wprowadzać wszystkiego w życie. Chyba trochę za dużo na ten gwałt zwalasz. Myślisz, że ktoś co tego nie przeżył nie ma problemów z seksem, nie przychodzi mu do głowy seks sado- maso albo w trójkącie? Nawet jak coś przyjdzie do głowy to nie trzeba tego wcielać w życie. Masz wolną wolę...

Gość a ja cię akurat rozumiem
podobna sytuacja, straciłam dziewictwo w wieku 14 lat w wyniku gwałtu, przez ostatnich 20 lat spróbowałam wszystkiego, nic nie robi już na mnie większego wrażenia. Różnica między nami jest tylko taka, że o moim problemie nie wiedzieli i nie dowiedzą się rodzice. Radziłam sobie sama, jak widać z takim samym skutkiem, ale nie wywaliłam kasy.

Gość NIC CO LUDZKIE.
Przestancie ją wyzywać!ja nie zostałam zgwałcona ale pewna dziewczyna molestowała mnie w dzieciństwie,1 raz był z miłości ale facet mnie źle potraktował,później miałam wielu partnerów,pierwsze 2mies. byłam z 50/!/dlaczego?jakoś lepiej się po każdym czułam,ja nie miałam przyjemności.dziś mam 26,po 200 przestałam liczyć,nie z każdym miałam rozkosz.po co to robię?dla nich,jak facet chce czuję się

Gość dwsdwdwed
jak suka? :P

Gość NIC CO LUDZKIE.
MU to jakby winna,liczą się tylko jego potrzeby,jakbym mu nie dała czułabym się niepotrzebna,nic nie warta.nic nie rozumiem wplątuję się w najdziwniejsze układy,sypiam ztymi z którymi nawet nie mam ochoty.wolna wola?tu nie ma czegoś takiego,tak jak w alkoholiźmie.nie umiem się opanować.a dzi..ka to jest ktoś kto robi to dla pieniędzy,lub przyjemności chociaż.

Gość 324324324
wolna wola?tu nie ma czegoś takiego,tak jak w alkoholiźmie.nie umiem się opanować. Co wy pieprzycie za pierdoły... Ja się nieraz nawet zakochałam na zabój i potrafiłam się wziąć w garść, mimo że wszystko wołało aby ulec... Bo nie chciałam ranić innych. Zajmij się domem, rodziną nie wiem zrób sobie dzieci i siedz na nich a nie wychodż co dzień na dyskoteki. Jak "nie możesz" nie ulec - to unikaj poznawania nowych facetów. Chyba wy nie macie nawet chęci... Najprościej wszystko zwalać na gwałt. Do seksu nie trzeba uczuć - nie ty jedna tak czujesz, w pewnym sensie to norma. Gdyby tak nie było, żaden facet by nie gwałcił, albo nie zaliczał po kolei każdej laski co jest chętna, z dziewczynami jest zresztą podobnie.

Gość gość
nie daj się manipulować swoim emocjom. ja miałem podobne przeżycie. ale masz wolną wole i ćwicz dobre zachowania. trzeba na to czasu ale daj go sobie i bądż bardziej cierpliwa niż potrafisz a po jakimś czasie bedziesz potrafiła podchodzić do sytuacji w rozsadny sposób. nie odpuszczaj to jedyne wyjście