Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobietkaaaa

czy mam CZEKAC? co myslicie?

Polecane posty

Gość pewna kobietkaaaa

we wtorek gadalam z facetem 30letnim na gg i zaproponowal spotkanie dzis - w czwartek, poprosil o moj nr tel w celu jak to ujal "dogadania szczegolow" mamy godzine 13.30 a on nie zadzwonil ani nie niapisal jeszcze myslalam ze zadzwoni i zapyta gdzie i o ktorej sie umawiamy a tu echo czy to eleganckie z jego strony, taki e potraktowanie kobiety?

Gość ffbfgf
ja bym napisala esa " jak mija dzien"

chyba nie bardzo eleganckie.Bo wlasciwie nie mozesz wszystkiego rzucic i czekac tylko na telefon.Oprocz ewentualnej randki trzeba tez pracowac i normalnie zyc.Jednak mysle, ze po prostu nie ma zamiaru dzwonic juz wiecej.

Gość pewna kobietkaaaa
nie bede do niego pisac, bo po pierwsze malo co gadalismy na gg, nie jest moim znajomym jesli jest facetem z jajami to powinien zadzwonic i ustalic spotkanie, ale widac ze tego nie robi, wiec jest dupkiem:( kolejnym w moim zyciu:(

w celu jak to ujal "dogadania szczegolow" ustala szczegóły ale z tą z pod nr gg 87654723 :P

Gość ffbfgf
a spotkaliscie juz sie wczesniej? czy to ma byc 1 randka. wiesz on ma 30 lat wiec nie powinien sie zachowywac jak dziecko

Gość pewna kobietkaaaa
no niby wstepnie umowilismy sie na czwartek, wiec powinnam byc przygotowana mysle ze zaczekam tak do 16stej wiem ze on pracuje do 17stej myslalm ze spotkamy sie tak 18-19 no ale frajer nie dzwoni ale czego sie mozna spodziewac po facecie z sympatii

Gość ffbfgf
oj zle doczytalam ile ona ma lat?

Gość pewna kobietkaaaa
nie spotkalismy sie jeszcze, to ma byc pierwsza randka wydawal sie bardzo rzeczowy i konkretny, fizycznie tez mi sie podoba mowil ze jeszcze nigdy nie spotkal sie z laska z sympatii, bo jakos nie byly w jego typie jak mu wyslalam zdjecie to od razu chcial sie spotkac nie wiem czy jest spoko czy tylko dobrze bajeruje

Gość pewna kobietkaaaa
on ma 30, ja mam 22 jak mu podalam wiek to powiedzial ze roznica wiekowa przeszkadza w zwiazku, ale jak ze mnaa pogadal to zmienil zdanie

ale czego sie mozna spodziewac po facecie z sympatii" a po dziewczynie tam gmerającej ?

Gość pewna kobietkaaaa
sadzilam ze jest w porzadku nie mial zdjec pokazujacych klate, kaloryferek na brzuchu nie wygladal na podrywacza opis mial konkretny i rzeczowy

Gość Śliwkawęgierka83
wniosek - to nie było jego zdjecie :D

mysle ze zaczekam tak do 16stej wiem ze on pracuje do 17stej" niektóre durne baby to nigdy nie zrozumieją że czasami w pracy nie można wykonać telefonu :) sa do tego stopnia napalone że wmawiaja wszystkim że to frajer bo nie dzwoni ..... a siedzą jak na szpilkach wpatrując sie w wyświetlacz jak w obrazek z Borucem :P

Gość Lolita en ain block
Hm czy czekac? Spróbuj nie myslec o tym, choc wiem, ze ciezko bedzie:) Co do takich internetowych znajomosci, tez kiedys mialam konto na sympatii. Pewien bardzo przystojny facet dodal mnie do ulubionych, choc w ogole sie nie odezwal. Napisalam pierwsza z prosbo-grozba;) aby sie w koncu odezwal, bo nie widze sensu trzymania mnie w ulubionych skoro milczy. Odpisal i tak zaczelismy sie wymieniac wiadomosciami w ciagu dnia. Nie wierzylam ile szczegolow nas laczylo. Dzielila nas spora odleglosc, przyszedl weekend, wiem, ze pojechal na szkolenie, wrocil i w poniedzialek sama musialam napisac, ale zaczelo sie to co czesto ma miejsce - sporadyczne odpowiedzi, zerowe nawiazywanie kontaktu itp... Moze gdybysmy byli blizej, a tak...Nie wymienilismy sie ani nr kom ani gg ani nawet mailem. I jakos "przeszlo" bez echa, chociaz nie powiem, spodobal mi sie i nie raz zalowalam, ze tak daleko mieszkamy;) Sprobuj sie jakos zdystansowac, bo w takich przypadkach to najlepsze wyjscie.

Gość pewna kobietkaaaa
Regres byc moze masz racje, jego praca jest specyficzna, typowo umyslowa czasem wraca z niej poznym wieczorem a fakt z tym ze przezywam jak mrowka okres masz racje:P po prostu zamiast pisac magisteke mysle o pierdolach;/

Gość wedlug mnie to...
22 on 30? z gory przegrane! ;] chce tylko sobie poruchac nic wiecej

Gość She83
moze chce zadzwonic po pracy dogadac te szczegoly ?

po prostu zamiast pisac magisteke mysle o pie**olach;/" czyli o nim :) podejrzewam że ze nawet wybiegasz juz w przyszłość związana z jego osobą .... jak sie ubierzesz , gdzie cie zabierze .... :P

Gość pewna kobietkaaaa
pewnie juz obmysliam gdzie pojdziemy;/ ja tam lubie starszych facetow, wcale taka mloda nie jestem, jestm samodzielna i dojrzala wole 30latka niz rowiesnika, ktory mysli tylko o piciu i cpaniu

Gość pewna kobietkaaaa
i chuj nie zadzwonill;/