Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki tam facet...

jak zrozumieć babe???????????

Polecane posty

witam. musze sie was poradzic,bo juz trace cierpliosc!! po paru latach odezwala sie do mnie dawna znajoma ,takie tam szczeniackie zauroczenie. na poczatku bylo fajnie,duzo pisalismy,poznawalismy sie. po pewnym czasie zblizylismy sie do siebie i od tego czasu sie gadka zmienila! teraz juz rzekomo nie chce szuka zwiazku:/pisze do mnie malo ale codziennie:/nie wiem czego ona chce?? skoro sie wystraszyla uczuc,to po co do mnie pisze? w dodatku jak mozna zmienic poglady o 180 stopni w tak krotkim czasie??zależy mi na niej i wiem,że jej też na tym zależało ale już sam nie wiem co mam robić i co myśleć o tym wszystkim:/

a ja myśle,że moze sie rozczarowała:/ nie wiem jak faceci na to patrza?ja jak by mi nie zalezalo to bym nie pisala wcale

zależało jej na tym aby tobie zaczelo zależec - cel osiagnela... kobiety dla sportu kokietują, by sie dowartosciowac i sprawdzic. Bądź oziębły i niedostepny to znów bedzie mila:)

a ja myśle,że moze sie rozczarowała:/" a ja myślę że autor jest 12 zawodnikiem który zazwyczaj siedzi na ławce rezerwowych ...

to proste zacznij ja olewać szybko dowie się czego chce

tak mamy i już !" sugerujesz sami że lubicie pogrywać w jaja :P ?

to nie jest pogrywanie chce się faceta....a potem sie już odniechciewa :O

chce się faceta....a potem sie już odniechciewa" bo jest inny :P

Jednak jesli druga strona okazuje sie byc do bani - nie tykamy materialu i zapominamy o nim na wieki " bo was trzeba emocjonalnie traktować :P najlepszym sposobem na was jest olewka waszej osoby wtedy gonicie jak pies za zającem na polowaniu

a po co ma pisać nara? zawsze gdy sie poczuje gorzej Ty ją pocieszysz? Takich szybko sie nie pozbywają kobiety.

Takich szybko sie nie pozbywają kobiety" takich facetów "kumpli" kobiety traktują wyjątkowo :) pozniej moga cię nawet przedstawić narzeczonemu :P

no własnie nic nie daje mi do zrozumienia! informuje mnie o tym co robi tylko nie wiem po co.kiedys pisala do mnie inaczej,a teraz podobno ma duzo pracy! jak jesteście takie wyrachowane to skad te wszystkie placzki na kafe?

Gość pogadaj z nia czego ona chce
jak was widzi, jesli nadal bedzie na nie to ogranicz/zerwij kontakt z nia

za to faceci udaja zainteresowanie,a potem im sie urywa i nie wiadomo na co licza!ze ktos ich bedzie blagal?dobre sobie

Gość bezpseudonimu....
a nie mozesz jej po prostu zapytac czemu zerwała kontakt a teraz go chce? tak byloby chyba najprosciej nieuwazasz? szczera i otwarta rozmowa to jest to co popieram!

Oj facet olewaj ją to się zmieni--zaczniesz chcieć to jej się odechce to normalne zachowanie

Gość moskala
A może najpierw ją fascynowałeś ale w miarę jak cię poznawała podczas rozmów coś jej zaczęło nie pasować i teraz delikatnie się wycofuje ale że do końca nie chce urywać kontaktu to pisze od czasu do czasu?

Ja tez tak czasami robiłam. I oznaczało to ze nie jestem zainteresowana w danej chwili, ale może kiedys zmienie zdanie. Nie mówiłam nara bo może kiedys mi sie odwidzi i wtedy taka znajomośc jak znalazł. Może to tez taki przypadek.