Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfkrjfdrj

Szukam piosenki

Polecane posty

Gość lfkrjfdrj

Witam! Szukam piosenki, a dokładnie remixu piosenki. Jest to piosenka techno/electric którą śpiewają 2 kobiety (jedna taka troszkę starsza i jakaś młoda laska). Ta starsza śpiewa "twenty-five and I'm still alive" coś takiego, a potem dołącza się ta młoda i śpiewa "thirty-five, fifty-five, sixty-five". Ogólnie to jest remix starej piosenki z jakąś laską. :P mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi i podacie tytuł/link do niej. Pozdrawiam!

Gość ...hm....
google się kłania

Gość lfkrjfdrj
Szukałam w google, ale nic nie znalazłam, więc pytam tu... Czekam na odpowiedź, a nie bezsensowne pouczanie...

Gość lfkrjfdrj
Kajtuś o gustach się nie dyskutuje. Techno to również rodzaj piosenek. Nie jestem fanką techno i nie słucham tego na codzień, ale ta piosenka bardzo mi się spodobała. Z resztą nie muszę Ci się tłumaczyć.

Gość ...hm....
Here we go: Five, ten, fifteen, twenty, Twenty-five, thirty, thrirty-five, forty Forty-five, fifty, fifty-five, sixty Sixty-five, seventy, seventy-five ways Today’s in a maze And start the craze When they opened my coon It was time to bloom Thinkin’ like ten people, trapped in one room Sittin’ in my sandbox, sand all over me Overly anxious to get the mic in my hand Now who wanna blow it up (I do) Now who can rip it up (I can) I glide like the ride of a man on a snowboard When they pick up the microphone I ask him what he flow for Various degrees of technique that’s inside of me Never try to be something you not- and don’t lie to me Ebony and ivory Keys on my piano playin’ Tryin’ to test some music, but the rhythm push my your hand away Easy as the alphabet Hard as solid rock Pure as the driven snow Pissin’ on your block Mark my territory then I’m right back in it when Laughin’ w/ the teras of a clown when I grin I’m manic-depresive ever since I was an adolescent But I never panic in a sesion when I’m bussin’ Cussin’ like a sailor, With a bottle full of jagermeister Ready for whatever this world has to offer me Plus it won’t get off of me And never ever test me I’m one w/ the universe The energy has blessed me Bet you wonder why you got flaws in your character Cause you’re caught in the ass-crack of america I just want to help you all but All I do is stare at ya You can have a shot of this Or maybe hit this marija Wanna if you wanna but If not, stay drug-free But, plug me in the mix boy Right up next to plug three Talkin’ out the side of your neck it ain’t a remedy I just want the whole wide world to remember me I don’t want to have to think you’re working for the enemy Sbotage. you can’t conquer this energy You can be the center of attention if you want to My party is in the other room and We’re just having fun too (so I’d like to signify the monkey that’s in back of you) All I want to do is get rid of all the wack in you Do not get offended because no I’m not attacking you I don’t have to do nothin’, the rapper’s start smackin’ you Maybe I should just give you a taste of reality Welcome to my art show Its not about a salary Take two of these a day and burn a couple calories Me and the mic are like mickey and malory Rockin’ like a b-boy Part of my anatomy Hands on your groin’ You can join this acadamy Accepted... eclectic (repeat) Respect it (repeat) Here we go: Five, ten, fifteen, twenty, Twenty-five, thirty, thrirty-five, forty Forty-five, fifty, fifty-five, sixty Sixty-five, seventy, seventy-five ways Today’s in a maze And start the craze Accepted eclectic the phrase that pays Old eddy hayes it’s time to blaze One of l.a.’s that’s born and raised Now that we’ve got ourselves a little more acquainted Ain’t it about time I get this picture painted I am what you call a psycho-analytical Critical thinker of the formulas we all need I think I’m running out of brain space in my hard-drive Plus I need a memory-card for my control pack Throw that hand up so I can see your finger-tips I’m about to rip it up better than before Yeah I had a crazy-people party and invited you I didn’t know my underground hip hop excited you Now that I know this fact I’m gonna throw it right at you I just want to give you everything you’re entitled to Down in the leimert park, hangin’ w/ the hooligans Every now and then I’ve got to take’em back to school again Maybe you should call me your hip hop counselor I’ll be on the rhythm when the beats start bouncin’ up I’ll give you a minute just to get yourself together and We can have a sing-along, all and together and Here’s to the netherlands, sistern and brethren B-boy benevolence, birds of a feather and It don’t matter what you say We all are connected Some are on a rap path, some are mis-directed When I say "who wrecked it" just like they expected Aceyaloney-boy, accepted eclectic Accepted ....eclectic (repeat) Respect it (repeat) Yeah Brought to you by project blowed recordings Ha! Tłumaczenie tekstu piosenki Accepted Eclectic

Gość lfkrjfdrj
to nie to... -.- laski śpiewają, LASKI!

Gość lfkrjfdrj
to może jeszcze raz... TECHNO, ELECTRIC, 2-LASKI ŚPIEWAJĄ, tekst: TWENTY-FIVE AND I'M STILL ALIVE THIRTY-FIVE SIXTY-FIVE itd... proszę jak wiecie to powiedzcie! :D

Gość lfkrjfdrj

Gość szukaam
szukam piosenki zespolu raz dwa trzy. nie moge sobie przypomniec tytułu. byla to historia dziewczyny ktora przezyla swoj pierwszy raz.

Gość ta panna z teledysku ktory
dała zołza jest bardzo podobna do Saszy strunin :O

Gość dominiko ten utwór
to "kids" mgmt

Gość Keriss
SZukam piosenki hmm chyba z klimatu electro-techno. pamiętam tylko jedno zdanie czy frazę jaka tam leciała a mianowicie-music is drove (drive) mi crazy hmm szukam ale nie mogę znaleźć ani tytułu ani choć linku do kawałka. Jeśli ktoś wie proszę o informacje : )

Hej. Co byście proponowali jeśli chodzi o muzykę w tle do filmiku z wakacji w DUBAJU? Tylko, że OPRÓCZ piosenek arabskich, bo takie mam już w filmie z Egiptu. Myślałam o czymś w stylu "Empire State of Mind" - Alici Keys i Jay Z, byłaby super, ale oni śpiewają o Nowym Yorku chyba. Zupełnie nie wiem co może pasować, jaka muzyka do takich budowli, architektury, bogactwa, przepychu? Coś fajnego, z rozmachem, byleby nie smutne i nie arabskie. Moze macie jakies pomysły???

na travel channel , daja takie zajawki z róznych krajów . cos z tego.

Witam. Szukam ważnej dla mnie piosenki. Słyszałam tą piosenkę w radiu gdzieś w 2009 - 2012 r. Jest bodajże angielska. Śpiewają ją mężczyźni. Mają jakby łagodny głos. Nie znam słów z tej piosenki bo słyszałam ją kiedyś. Znam melodię. Nie jest to popularna piosenka. Przed refrenem jak śpiewa facet to śpiewa niskim tonem ale tak łagodnie. Potem w drugiej części zwrotki przed refrenem ten jego głos narasta i śpiewa nieco wyżej od poprzedniego. Zaś w refrenie już śpiewa wysoko i chyba może nie w każdym refrenie nie pamiętam śpiewa z samą perkusją jakoś tak. Refren zaczyna się od właśnie takiego jakby wykrzyknięcia: "a a a !" (z tym że pierwsze a jest wysokie, drugie a niskie a trzecie wysokie) ale wysoko śpiewa cały czas. W refrenie słychać też słowo hejaa powtarzające się na końcu refrenu bodajże i w środku. W refrenie słowa są przeciągane. Może to Pop nie znam się. Proszę o pomoc bo ważna ona jest dla mnie.

Gość Julia911
Witam szukam piosenkarza ktory ma czarne wlosy ,pieprzyk na twarzy i szpare miedzy zebami miał fajne piosenki tylko nie moge go skojarzyc bo to było dawno jak miałam 9 lat czy jakos tak.Odrazzu mowie ze to nie Enrique Iglesias .Jesli ktos wie co to za piosenkarz to prosze o odpowiedz bede wdzieczna

Gość Dinoo
Szukam piosenki zaczynajacej sie solowka gitary glowne instrumenty to perkusja oraz gitara, nie znam slow piosenki kojaze ze dzieci w tle krzyczaly chorkiem jedno slowo oraz wokalistka spiewala caly czas te same slowa jedno zdanie nie moge sobie przypomniec slow piosenki moze ktos bedzie w stanie to rozszyfrowac ;) piosenka jest ogolnie szybka trwa jakies 3 minuty

Gość gośćtralala
hej szukam piosenki do ściągniecia z chomiku, i will be here tiesto, jednakże nie ma standardowej wersji z radio / teledysku ! czy ktoś pomoże?