Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinasasasa

MĘŻOWIE po porodzie!!!!!!

Polecane posty

Gość karolinasasasa
kilka minut 3 godziny!!!

no nie bardzo rozumiem tą obojetnosc mały wyje 3 h i nie sprwdzi co mu jest straszne

Gość no to się wrypałaś
dzieci trzeba mieć z odpowidnimi facetami bo dzieci potrzebują ojców a nie tylko dawców genów

Nie zazdroszcze, ale wiesz, tak po prawdzie powinnas juz dawno zareagowac jak nie pomagal ci w domu. Mamy w koncu XXI wiek, a nie 1857 rok :o Poza tym ja bym na twoim miejscu zostawila dziecko tatusiowi i sobie wyszla, przynajmniej na godzine. Moze zrozumie. Albo rozdarla sie tak, zeby mnie pol osiedla slyszalo :P Moze wtedy by zrozumial. Poza tym kurcze no, trudno mi cos ci poradzic, bo ja nie jestem i nigdy nie bylam w takiej sytuacji i szczerze musze przyznac, ze trudno mi sobie wyobrazic, zeby moj maz mial wszystko w nosie, bo pracuje :o

no to się wrypałaś " wierzysz w to ? a może robią to na pokaz jak jesteście w gościach ? ja też mam dzieciate koleżanki i dokładnie widzę jak Ci faceci angażują sie w pomoc....i jak bardzo interesują się własnymi pociechami dokładnie z tego powodu nie mam zamiaru mieć dzieci, nie mam zamiaru zamieniać się w kolejną sfrustrowaną Matkę Polkę, która przd znajomymi i rodziną udaje szczęśliwą mamuśkę " Wierz mi, sa odpowiedzialni mezczyzni, ktorzy biora czynny udzial w domu, w wychowaniu i opiece nad dzieckiem oraz w kazdej dzidzinie zycia codzinnego, ale fakt faktem jak patrze po moich kolezankach w moim rodzinnym miescie to az wlos na glowie sie jezy. Na palcach jednej reki policzyc moge zaangazowanych ojcow i dobrych mezow :o

Gość karolinasasasa
to jest nieodpowiedzialny ojciec i mąż w jednym. Pamietam raz poszłam sie kapac i mówiłam jemu patrz na malego. powiedział ok. ja stoje pod prysznicem i słysze jak mały sie wydziera myślałam ze maz jego ma ale dalej słysze ze płacze. Wiec szybko sie obrała i wyszłam a ja patrze mąż śpi a mały w łóżecku płacze az sie zanosił, serce mi wtedy pękło. Tak sie poryczałam ze na meza strasznie nakrzyczałam i niestety wyzwałam od nieopowiedzialnych itp. Nie wiem jak nie mógł słyszec takiego płaczu a nie mam y duś=żego mieszkania do pokoju wchodzi sie przez jeden pokój gdzie maż spi.

Gość aja nic
nie robie ;) wszystko przy dziecku robi moj facet. i tak powinno byc:]