Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingdomoflove

prawo jazdy

Polecane posty

Gość kingdomoflove

nie wiem gdzie wiec zakladam temat tu. a mianowicie wlasnie skonczylam kurs prawa jazdy i juz mialam zapisywac sie na egzamin, ale dostatalam propozycje pracy za granica. na 3 miesiace zaczynajac w przyszlym tygodniu. i tu mam pytanie. czy jezeli wroce za te 3 miesiace bede mogla sie po prostu zapisac na egzamin czy bede musiala wykpic jakies dodatkowe godziny lub cos podobnego?

Gość kingdomoflove
up

Gość kingdomoflove
nie wyswietla mi tematu :/

Gość Pomoc dla Haiti
http://podarnik.gazeta.pl Stracili wszystko- domy, rodziny, wielu rodziców potraciło swoje dzieci, wiele dzieci zostało sierotami... My to wszystko mamy- wystarczy, że tym razem odpuścisz sobie kolejny kosmetyk czy raz zjesz skromniejszy obiad. Oni nie mają nic! Proszę Was, zróbmy coś by mogli przetrwać tę straszną tragedię w lepszych warunkach, pomóżmy im się podnieść...

Gość kingdomoflove
nikt mi nie powie

Gość aaapsik
spokojnie możesz jechać a jak wrócisz zdasz egzamin , nie potrzeba żadnych dodatkowych jazd wykupic :)

Gość kingdomoflove
uff dzieki. i tak wykupie bo po 3 miesiacach isc prosto na egzamin to skonczy sie klapa, ale balam sie, ze jest jakis ograniczony czas po skonczeniu kursu na zapisanie sie na egzamin. a mam jeszcze jedno pytanie. bo ja nie zdawalam w osrodku egzaminu wewnetrznego ale dostalam swoje papiery. czy w zwiazku z tym bede musiala zdawac egzamin wewnetrzny czy bede mogla isc do wordu i umowic sie na egzamin panstwowy?