Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katatara

czy warto odnawiać związki??

Polecane posty

Gość katatara

Chcodziłam zchłopakiem długo( byłam jego 1miłoscia) , zerwalismy. Zaraz po zerwaniu uczepiła sie go laska, on sie opierał, nawet prosił mnie żebym z nim gdzies wyszła żeby ta widziała że nic z tego. Jednak ex związał się z nią. Chodzili tyle samo czasu ale pół roku temu zerwali. Tęsknie za ex ale kiedys go zraniłam i on raczej nie wróciłby do mnie. Jednak jeśli potrzebuje jego pomocy, moge na niego liczyc. On wie,że jest mi bliski, unika wspominek,wiem,e mnie lubi. Walczyc o niego???A jeśli tak to to co on może o tym myślec?? POMÓŻCIE

Gość Ewellinka
zależy jaki był powód rozstania, jeśli błahy - to tak:)

Gość janeczka1234
a ile czasu byliscie razem i jak dawno zerwaliscie/

Gość katatara
byliśmy młodzi i czułam, że musi sie wyszalec, poza tym gadał tylkootym jakmnie kocha a ja chciałam rozmawiac. dzis jest inny troche trudniej go rozkochac. To typ który może miec każda. Jednak to ja byłam pierwsza, może wspomnienia odrodza w nim uczucie

Gość katatara
byliśmy 3,5roku a nie jestesmy 4 lata dodam, że mam z nim kontakt

Gość janeczka1234
to może warto spróbować, po prostu zbliż sie do niego jako kumpelka, ale nie tak zeby wiedziałą ze chcesz wrocić, ale mysle ze ebdzie dobrze, że wam sie uda

Gość u mnie nie wyszło
odnowiliśmy związek, jakis czas sie spotykaliśmy, ale nie byliśmy znowu oficjalna parą, kilka razy wylądowaliśmy w łóżku i tak sie skończyło

Gość katatara
nie chce żeby mnie przeleciał i zostawił

Gość katatara
dodam,że wtedy mielismy naście lat i nawet nie kochałam sie z nim. Bałam sie . teraz moze miec chrapke, zaliczyc mnie z opóźnieniem ale zawsze

Gość u mnie nie wyszło
ja liczyłam na związek a on... jak sie okazało na seks, chyba źle to rozegrałam, albo on wcale nie chciał związku... ale chemia m-dzy nami zawsze była

Gość emillla
ja tez spotykam sie ze swoim bylym..ale u mnie jest inaczej, bo to on o mnie walczy:)

Gość katatara
a zerwałam z ex wiec nie dziwie sie mu. on walczył przed rozstaniem.Jezu inaczej sie wtedy patrzy,byle co przeszkadza z wiekiem to nie ma znaczenia liczy sie uczucie. Tylkoco mu w sercu siedzi.