Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to wygląda

Nie rozumiem tego faceta- pomocy

Polecane posty

Gość Jak to wygląda

Znamy się od kilku miesięcy. Razem pracujemy. Miałam doła, widział to i się ze mną umowił żeby pogadać. Na samym początku rozmowy zaznaczył, że tylko rozmawiamy, że jest z kimś. Rozmawialiśmy, w trakcie zadzwoniła jego dziewczyna z pytaniem gdzie jest. Coś jej naściemniał a mi wyjaśnił, że nie może jej powiedzieć, że ze mną gada bo ona nie zrozumie i jest strasznie zazdrosna. Po tej jego rozmowie tel. powiedziałam że już się zbieram, a on, że nie,że jemu się nigdzie nie śpieszy, tak siedzieliśmy 4 godziny bo super się gadało. W pracy mało ze mną rozmawia, ale jest bardzo miły. Często na mnie patrzy, ale nie potrafię domyśleć się co myśli. Po jakimś miesiącu znowu się spotkaliśmy i znowu to samo i znowu ta sama gatka że tylko rozmawiamy. Trochę też do siebie piszemy, ale bez przesady. On mi się podoba, dobrze mi się z nim rozmawia.Nie rozumiem kompletnie jego zachowania. Nie robi żadnych gestow w moja stronę a jednocześnie poświęca mi czas, pisze do mnie. Co mam o tym myśleć? Mam jakąs szansę, jak to wygląda? Dodam, że on ma 28 lat, a ja jestem trochę młodsza.

Gość Jak to wygląda
Proszę niech mi ktoś powie co o tym myśli, bo on mi się naprawdę bardzo podoba, ale nie chcę sobie robić nadziei...:(

Gość Bella Cullen
Dopłoki nie zrezygnuje 2 frontu, nic nie rób. Bo może on chce cię za kochankę.

Gość Józefina smierdzaca
nie mam pojecia, nie rozumiem mezczyzn ale wiem ze pisze sie gadka a nie gatka

Gość nie rozumiem faceta
A siebie rozumiesz?

Gość Jak to wygląda
No ale nic robi takiego, jego zachowanie jest w porządku, ja się też nie wychylam. Trudno mi go rozgryść, nigdy wcześniej żaden facet nie zachowywał się tak w stosunku do mnie.

Gość Jak to wygląda
Jozefina przepraszam za błąd:)

Gość dzwine zachowanie moze
jest niezdecydowany i sie asekuruje, chce Cie poznac ale w razie czego ma aktualna dziewczyne, wiec gra na 2 fronty

Gość radosna rozyczkaaaaa
Ja uwazam ze raczej nic z tego nie bedzie zobacz juz na samym poczatku dal ci do zrozumienia ze ma kogos- sciemnial ta dziewczyne zeby sie o niczym nie dowiedziala. Powiedz mi czy chcialabys miec takiego faceta?? postaw sie w sytuacji tej jego dziewczyny?? zostala oklamana przez niego. Ja mysle ze on potrzebuje jedynie takiej kolezanki z ktora by sobie mogl od czasu do czasu sie spotkac i pogadac, ale nic wiecej-- i dal ci to do zrozumienia, gdybys mu bardzo spoodballa to zaprosil by ciebie na romantyczna kolacje, zerwal ze swoja dziewczyna i przedsiewzial pewne kroki. A to ze na ciebie patrzy i z toba pisze to nie sa wedlug mnie przeslanki aby myslec ze jemu sie poodbasz, moze po prostu lubi ciebie , twoje towarzystwo. A ze ci wspomina ze tylko rozmawiacie- to moze chce dac ci do zrozumienia ze nie jest zaintersowany toba jako kobieta z ktora by byl. Ale oczywiscie moge sie myslic, powinnas go teraz poolewac, odsunac sie od niego- wtedy tak naprawde zobaczysz jego reakcje, czy bedzie zabiegal o ciebie. Ja na twoim miejscu bym sobie go odpuscla i sie w to nie angazowala , zebys pozniej nie zalowala ze narobilas sobie zludnych nadzieji. ale to jest tylko moja dobra rada:)

Gość Bella Cullen
No właśnie. Oto chodzi. W razie czego ma inną. Ty się bardziej zaangażujesz, że ślub, dzieci.. a on się wycofa..bo coś tam... to typowe zachowanie...mam jedną, a drugą sprawdzam. Jak się nada...to zerwę z tamtą, wezmę tą..

Gość Jak to wygląda
No może rzeczywiście gra na dwa fronty, nie wiem Dowiedziałam się niedawno, ze z ta swoją dziewczyna jest już kilka lat.

Gość Józefina smierdzaca
siebie tez nie rozumiem :(

mam w pracy kolezanke, z ktora to mialem dosc podobny uklad, z tym, ze u nas do spotkania nie doszlo (chociaz plany były). ja w końcu zrozumiałem, ze to nie ta kolezanka jest najwazniejsza. dalej znajomosc z nią nie wydaje mi sie czysto kolezenska (szczegolnie przez niektore spojrzenia), ale pomimo tego, ze w pracy pomagam jej wiele, to zrobila sie z tego bardziej przyjazn. chcialem tylko zakomunikowac, ze chlopak moze nie jest do konca zdecydowany, ale jezeli zalezy mu na wlasnej dziewczynie, to nie masz czego u niego szukać. wybadaj, czy aby na pewno jestes w stanie dac mu wiecej niz ona i czy on jest z nią szczesliwy

tak Bella ma racje, my kobiety bardzo szybko sie angazujemy i wyobrazamy sobie za duzo i pozniej zostaje tylko niesmak. Skoro facet ma dziewczyne i daje ci jasno do zrozumienia ze nie chce aby sie ona o tym dowiedziala- to jasno swiadczy o tym ze nie chce z nia zerwac, a skoro nie chce zerwac- to jak ma tworzyc zwiazek z toba. Narazie ja bym go traktowala na dystans.

Gość Bella Cullen
takim zachowaniem facet pokazuje, że cię nie szanuje. On ma zaplecze..jak coś będzie czysty. A ty? wyjdziesz z tego okaleczona..

Gość Jak to wygląda
Była jedna rzecz ktora mnie zastanawia. Podczas tych rozmow, głownie o mnie rozmawialiśmy, ale ostatnio on też coś o sobie opowiedział. Z tego co powiedział wynikało, że nie jest zbyt szczęśliwy. Mogłam pociągnać temat, ale spanikowałam, bo atmosfera się zagęściła jak dla mnie. A on nie wrocił do tematu..

Zawsze mi sie wydawalo ze jak facetowi zalezy na kobiecie to szuka tylko okazji aby z nia porozmawiac, gdzies wyskoczyc itp. A tutaj jasno autorka postu pisze, ze nie rozmawiaja za duzo w pracy, facet od czasu do czasu sie do niej odezwie i usmiechnie, nie chce go oceniac bo go nie znam, moze byc tak ze traktuje jak kolezanke a ona po prostu wyolbrzymia te usmeszki i spojrzenia. Ja tez to przerabialam i doszukiwalam sie w usmieszkach i spojrzeniach czegos - a to trzeba patrzyc na dzialanie - czy facet dziala i zabiega.

Gość Józefina smierdzaca
spotkalam sie ze zdaniem ze czesto faceci majac kogos, szukaja juz nowej dziewczyny, oczywiscie jesli w tym starym zwiazku cos sie nie uklada, a jak znajda to rzucaja bo po co wczesniej? seks i obiady sa wiec moze on tez tak bada ciebie? nie zostawi przeciez swojej bo wyszedlby na idiote, ty nie dajesz mu nic do zoruzmienia ze mialabys na niego ochote ale jesli byscie poszli dalej moze by ja rzucl? jesli chce nowa jakas, to co mowisz, ze jest z nia kika lat- pewnie juz dawno sie soba znudzili :P zreszta, ja nie rozumiem facetow

Gość Bella Cullen
zabiega o ciebie, bada ciebie, ale śpi z tamtą?? coś nie tak.. Jak zabiega, to powinien i byc wierny tobie..

Gość Jak to wygląda
Nie mogę go rozgryść, a sama tez się nie chcę odsłaniać za bardzo. Czasem mam wrażenie jakby mi się chciał zwierzyć z czegoś, ale nie może się przełamać. Jest bardzo zamknięty.

Gość Jak to wygląda
A może tylko się mną bawi? Sama już nie wiem. W sumie pierwsze spotkanie sam zaproponował, pomaga mi rozwiązywać moje problemy.. ehh, dziwnie jest, niby nic a jednak coś.

nie sadze ze by sie bawil- ten facet najprawdopodobniej sam nie wie czego chce, zachowuje sie jak rokapryszony chlopiec, stawia ciebie w glupiej sytuacji bo ty nie wiesz co masz o tym myslec, czy masz jakiekolwiek szanse itp. wedlug mnie dobrze sie asekuruje- bo jak co to nic ci w koncu nie obiecywal.

Gość Jak to wygląda
Nie wiem czy jeśli znowu zacznie taki temat" że nie jest zbyt szczęśliwy" to czy mam to pociągnąć czy nie. W sumie to nie chciałabym, aby wiedział, ze mi na nim zależy, jesli zupełnie nie wiem co on myśli. Acha, też byłam troszkę nieuczciwa, bo też mu powiedziałam, że ja go traktuję tylko jak kolegę :)

Gość śmierdząca Józefina
jak zacznie temat "jaki ja nieszczesliwy" to nie ciagnij bo to podstawowy temat mezow-zdradzaczow ktorzy ruchaja na boku ale od zony nie odejda, ale sprobuj dac mu do zrozumienia ze go lubisz, ze on ci sie pdoodba, tylko tak lekko abys w razie czego mogla wyjsc z twarza z tego, zobaczymy co zrobi :P

Gość Jak to wygląda
Doradźcie mi, czy mam się z nim dalej spotykać, pisać czy się odciąć i czekać? Nie ukrywam, że zależy mi na nim.

ja uwazam ze dobrze zrobilas po co masz odslaniac wszystkie najlepsze swoje karty. NIgdy facetowi nie mow pierwsza ze go kochasz, zalezy ci bardzo na nim itp.

jozefina dobrze radzi:) tak postepujac nic nie stracisz i wyjdziesz z twarza:)

Gość Jak to wygląda
Jozefino uważasz, że jeśli mowi, że jest nieszczęśliwy tzn że chce mnie mieć tylko na boku? Do tej pory zachowuje się ok i do łozka mnie nie ciągnie. Dziwne jest tez dla mnie to że interesuje się moim życiem, pyta o rożne sprawy, ale ciągle to "tylko rozmawiamy" :(

Gość errewrrwwer
a nie pomyslalas ze skoro oszukuje swoje dziewczyne to moze wcale taki Ok nie byc? skad wiesz ze po czasie ty mu sie nie znudzisz. widac nudzi sie w swoim zwiazku i szuka wrazen..

Gość Jak to wygląda
Nie wiem czy nudzi się w swoim związku, jak wspomniałam raz zaczął na ten temat mowić ale ja ze strachu nie pociągnełam tematu. Gdybym wiedziała jaki jest i co mam o tym myśleć to nie pytałabym o to na forum.. Nie wiem co myśleć, nie chcę się wkopać w układ bez sensu.