Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta1234567

Co sądzicie o tej Meblościance ???

Polecane posty

Gość marta1234567

Ciekawa czy kiczowata ? szukam czegos fajnego do 1300 zł bardziej nowoczesnego , mebloscianki w ktorej bede mogła cos pomiescic ;-) pokój jest duży 4x4 i ktora bedzie pasowała to takich tapet : Mebloscianka:http://www.new.1000mebli.pl/photo/product_big/3/d/8/1_3d8eb83e4388.jpg Tapety :http://alletapety.pl/ALLEGRO/FAE8E2A1-8DE3-4EA6-894A-3081928C40FE.JPEG A moze macie jakies inne propozycje:) jestem otwarta :) Narazie nie mam kasy na nowy komplet wypoczynkowy ale juz tez się rozgladam jak bedziecie mieli pomysły to dawajcie linki :)

Gość marta1234567
up

Gość marta1234567
aha kolor tapet zielony ;-)

Fajne i tapeta i meble :) często się spotykam z meblościanką ,która ma od cholery półek półeczek ,ta ma za to dużo szuflad w których można schować sporo rzeczy .Nie lubię nawalania mebli bibelotami ,figurkami itd ,te mebelki są świetne :) możesz postawić na górnej półce ze trzy ładne ramki ze zdjęciami (ramki mogą być drewniane ,proste w ciemniejszym kolorze ,tym który znajduje się na meblach )

Gość niochnioch
meble z tapetą zleją się w całosc , ale to tylko moje skromne zdanie :p

Gość współczuję
meblościanka ok, tapety okropne... ładnie wyglądać będzie tylko jednokolorowa ew. w jakieś b. drobne i rzadkie wzorki

Gość w ogole tapety to okropnosc
Mebloscianka ok

Gość Kobieta do kobiet.
Meblościanka zaczepista ale ja bym to polączyła z czerwoną farbą z decorala jest jakaś meksykańskie chili rewelacyjnie wyglada na scianie i z takimi mebelkami czad. Ale wszystko to kwestia gustu.

Gość marta123456
tapety juz kupilismy ;) tesciowa chciała cos wesołego bo wczesniej pokój był bardzo ponury :) lubimy takie wesołe klimaty a chciała cos bardziej nowoczesnego niewielkim kosztem , w sumie to my ja namowilismy na taki centralny remont bo chciałą tylko zmienic tapety i zostawic stare meble;/ a tak powymieniamy wszystko:) mój mąż prowadzi firmę interentową i w domu ma taką siedzibe , potrzebuje duzo połek by pomiescic tam różne przedioty które sprzedaje przynajmniej czesciowo ...

Gość marta123456
aha zapomniałam dodac iz mamy pare rolek całkowicie czystej zielonej tapety ktora bedzie za mebloscianką wiec mysle ze nie powinno sie to zlewac:)pozdrawiam i zycze miłej nocy ;-)

Gość eklerka***xyz
meblościanka bardzo ładna! jednak jesli chcesz zaoszczędzić, to może zleć jej wykonanie "miejscowemu" stolarzowi? może taniej Ci ją zrobi? ja zawsze najpierw rozglądam się na pobliskim targu meblearskim- tam zazwyczaj kupuję meble. Oferta jest ogromna! A zazwyczaj Ci, którzy sprzedają, to i produkują te meble-więc pewne źródło;) i ci co psrzedają na targach mają tez podpisane umowy w salonach, by tam wystawiąć meble...na geiłdzie te same meble sa tańsze (bez marży salonu!!!!!!!!)

Gość eklerka***xyz
a tak poza tym mam podobne meble, przy czym zamiast takich uchwytów mam srebrne relingi- bardzij pasują do tego stylu (gdyż nóżki są srebrne!!!!)

Gość ramolcia
ja bym dała taka kwiecista tapetę na jednej centralnej scianie a na innych pomalować np dekoralem

Gość marta123456
Hej :) dziękuję za odzew, chetnie bym poszukała czegos podobnego na jakims "targowisku" z takimi rzeczami ale u nas czegos takiego nie ma w poblizu.... tapeta kwiecista bedzie na centralnej scianie , za mebloscianką bedzie tapeta gładka.... niestety nie mozemy malowac gdyz nie mamy tam gładzi ;/ tesciowa nie chciała syfu w domu... wiem ze są teraz gładzie na zimno ale znowu za robocicine trzeba by było dodatkowo płacic wiec wybralismy te kilkuwzorowe tapety , oczywiscie za meblosciankę damy zupełne gładką bez zadnych pasów i wzorów :) moze doradzilisbyscie mi jeszcze jaki komplet wypoczytkowy pasował by do takiego zestawu ? myslimy o zrobieniu pokoju w ciepłych barwach : zielen, pomarancz i żółty , by zachowacwszystko w odpowiednim kontrascie:) miejsmy nadzieje ze nam to wyjdzie jako tako:)

Gość eklerka***xyz
jak juz napisałam mam podobny zestaw w jednym z pokoików...i tam mamy zielony komplet wypoczynkowy, do tego zielona zasłonka (taka delikatna), ściany są w kolorze piasku (choć zastanawiam się, czy nie zrobić np. dwóch pasów zielonych, takich o szerokości 50 cm), ale na razie nie mam czasu na remonty;), a panele na podłodze to miodowa akacja- ładne jak dla mnie!!!

Misię bardzo podoba ta meblościanka!!!!! Taka i mi by się przydała :D Nie lubię jak jest naciapane a co do czego nie ma niczego ;) Ale w tapetach to się zakochałam :D

Gość A MNIE SIE TEZ PODOBA
:)

No ym, taka średniawa ta mebloscianka, ale do 1300zł nie znajdzie się niczego spektakularnego. Do tej kwoty możesz jeszcze mieć coś takiego: http://multizakupy.pl/Mebloscianka_Trendi_TDM14.html A jak dozbierasz troszkę to będziesz mogła zaszaleć i kupić taką nietypową meblosciankę na wypasie: http://multizakupy.pl/Mebloscianka_Magnolia.html No ja się wręcz zakochała. Prześwietna jest! :)

bardzo fajna mebloscianka, widzialam ją juz i tez chce ją kupic:)