Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awila

Witam. Jak Wam minął dzień, nie mieliście pecha jak ja ?

Polecane posty

na poczatek z rana nie wyrobiłam i wywinełam salto, sprałam przyrodzenie, pokłóciłam sie z konsultantką, potem nawalona koleżanka usiłowała mnie przekrzyczeć i wmówić że ona ma racje o mało nie prasnęłam telefonem o podłogę. ....Napiszcie co u was może sie odstresuję 🖐️ :o

Ja miałam dziś cholernego pecha :O Babka z fizy zgubiła moją i mojej koleżanki pracę domową od której zależy moja ocena na półrocze. Co prawda obiecała, że jej poszuka, ale jakoś się do tego zbytnio nie kwapiła :O

Gość a mi niech to szlag
od rana zalalo piwnice, potem zlapalam gume w samochodzie, a na koncu cholerne paly wlepily mi mandacik :O

Gość Jak to spralas przyrodzenie
??? komu?

pewno były najlepsze...hmm swoja droga gdzie mogła zgubić ? :o

swoje przyrodzenie! wiesz jak wyrznęłam, ze nie mogłam zaraz wstać (lód pod sniegiem) a ja na obcasiku :(

Nie mam pojęcia :O I zgubiła je w pon. a mnie i koleżanki wtedy nie było, dopiero dziś sie dowiedziałam i babka z fizy stwierdziła, że nie oddałyśmy i postawiła bezczelnie pały do dziennika :O Ta szkoła mnie dobija powoli :O

Gość Pomoc dla Haiti
http://podarnik.gazeta.pl Stracili wszystko- domy, rodziny, wielu rodziców potraciło swoje dzieci, wiele dzieci zostało sierotami... My to wszystko mamy- wystarczy, że tym razem odpuścisz sobie kolejny kosmetyk czy raz zjesz skromniejszy obiad. Oni nie mają nic! Proszę Was, zróbmy coś by mogli przetrwać tę straszną tragedię w lepszych warunkach, pomóżmy im się podnieść...

cały czas jesteśmy... no tak mysle hmmmm ale to do mnie ?

klarissa, kiedyś w zimie idę z koleżanką w stronę schodów. Mówię jej, żeby uważała, bo jest ślisko i co? Za chwilę leżę na dole :( Trzeba mieć pecha.

tak to bywa, ja szłam raz kol, ona taka przy kości, trzymała mnie pod rekę i w pewnym momencie mnie podjechała, ale ja przynajmniej miałam miekkie ladowanie ;)

wiem tu Leja, ze jesteś słowny, ale widzę, ze znów przedłużasz stopkę i bedzie pani Moderator nie zadowolona :p