Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynagracjanaroztockiego

NASTOLATKI TONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Uzywalyscie kiedys? Ja pamietam ze kiedys uzywalam tonika , ktory bardzo mi pomogl , ale nie moge sobie przypomniec jaki to był i coś mi swita, ze tego tez uzywalam i moze to byc on. Pomozcie mi napiszcie czy jest dobry, napewno ktoras z was uzywala:):):) PROSZEEEE jestem zdesperowana :P

Gość Pomoc dla Haiti
http://podarnik.gazeta.pl Stracili wszystko- domy, rodziny, wielu rodziców potraciło swoje dzieci, wiele dzieci zostało sierotami... My to wszystko mamy- wystarczy, że tym razem odpuścisz sobie kolejny kosmetyk czy raz zjesz skromniejszy obiad. Oni nie mają nic! Proszę Was, zróbmy coś by mogli przetrwać tę straszną tragedię w lepszych warunkach, pomóżmy im się podnieść...

Gracjan jest zajęty nagrywaniem nowych piosenek :classic_cool: nie ma czasu na takie pierdoły

no , takie sa zalety bycia dziewczyną gwiazdy:P uzywalam under twenty ostatnio jakiegos kremu i mialam taki wysyp pryszczy .. troche przeszlo ale nie do konca. Prosze o wypowiedzi o toniku nastolatki!!

4w54w5454w

Gość jestemniedorobiona
prosze was;p

Gość olar938984
ja polecam toniki Garniera - skin naturals :D usuwaja zaskorniki,wagry, buzia sie nie swieci, jest czysta :)