Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Rabbit

Lady Gaga co sądzicie

Polecane posty

Gość Jessica Rabbit
prosze skoro nie uznajesz Gagi to nie pisz i nie psuj ludziom chumoru!!!

Gość gaga to projekt
a co mam ją nie uznawac- zwissa mi ona i juz :) móie jak jest z rsezta po postach widze ze na temat gagai wiem wiecej niz ty

Gość Jessica Rabbit
możesz już przestać

ide na jej koncert>>>>>>>>>> ja bylam w San Diego zajebisty show wez mnie ze soba drugi raz ;) sluchaj a ile placilas za bilet ? mnie to pociagnelo 300$ bo kupywalam od konikow ;/ za pozno sie dowiedzialam ;/////

Gość pewnie ta gaga spiewa z playba
z playbacku

Gość Jessica Rabbit
uuuuu... to niezłe zdzierstwo bo moja koleżanka 150$

Gość Jessica Rabbit
zresztą byłam na konciercie to gdzies 160,170$ zapłaciłam

Gość Jessica Rabbit
byłam w Montrealu na Monster ball

nie nie spiewa z playbacku i chwala jej za to naprawde szacun dla laski no i wszyscy jej jada a za taka kase to by wszystko zrobili !!! jest tez druga strona medalu slawa ochrona zero zycia prywatnego

Gość firanka_xxxx
(z)gaga to projekt jak ktoś powyżej wspomniał, marionetka szmiry i kiczu, za którą stoi banda kolesi robiących na tym niezły biznes. Nie wmówi mi nikt, że ta gaga sama napisała muzykę, słowa i układy choreograficzne? I tak nie będzie nikt o niej pamiętał za rok, to strategia wytwórni, znudzi się - czas następną wylansować, tzn. sypać sianem pudelkom, pseudo-radyjkom typu rmf czy (b)z(d)et, by tam wciskano kity i upychano ich twory na szczytach list "przebojów". Każda piosenka w ten sam prostacki rytm a w tekstach "heyo", nie- ja dziękuję gaga i innym sezonowym śpiewaczkom. Dodajmy do tego udziały w kity na czasie, czyt. masowym playback show i mamy obraz tego biznesu, na który nabiera się spory kawał społeczeństwa. W naszym kraju za to też mamy GA-GA, inaczej Zielone Żabki, zupełne przeciwieństwo tej 'lejdi' wraz z otoczeniem, i do takich prawdziwych zespołów to mam szacunek, choć to nie mój klimat. Ot taka dygresja.

Gość Jessica Rabbit
nie mam zamiaru się kłucić byłam na koncercie a wasze sugestje ignoruje

Gość ide na jej koncert
she ******** bilety kupowal kolega przez neta. . siedzial przez godzine na necie i czekal kiedy zaczna sprzedaz. ile zaplacil naprawde nie mam pojecia bo umowilismy sie , ze on kupowal bilety , my placimy hotel ( bedzie nas 4 osoby ) bedziemy caly weekend w AC teraz jak patrzylam na craigslist to sa od 400 w gore

Gość Jessica Rabbit
dobra zaraz wysyłam

Gość Jessica Rabbit
sorry że fotek nie wysłałam ale nie miałam czasu ale teraz wyśle

Gość Jessica Rabbit
już wysłałam

Gość Lady Gaga to
dziwa

Gość Lady Gaga to
miała propozycje do playboy'a ale odmówiła, gościu skomentował, że nie musi występować w playboy'u bo i tak w teledyskach "wszystko widać" ..

Gość Jessica Rabbit
walcie sie

Gość Lady Gaga to
o lol załosna jestes pytasz sie ludzi o opinie wiadomo ze nie kazdy ją lubi więc nie krytykuj i nie obrażaj innych ;/ ;/

Gość Jessica Rabbit
skoro nie lubisz Gagi to nie zaśmiecaj tego forum swoimi nędznimi wpisami

Gość Lady Gaga to
nędzna to Ty jesteś :D .. zobaczysz lady gage i w pisk o matko . ile masz lat dziewczynko .. 10?? żałosne do sześcianu

Gość miiiiisiu
Paskudna, bełkocząca pipa :P

Gość Jessica Rabbit
przykro mi lecz nie rozmawiam z tępymi ludzimi którzy mają takie poglady a nie inne a jeśli lubisz pokrytykować to proszę o jedno nie pisz na moim forum bo jak juz muwiłam nie lubie wiochy i tępactwa

Gość Lady Gaga to
A ja nie lubię tekstów z epoki kamienia łupanego = takich jak Twoje. Jeżeli pytasz się ludzi o opinię, spodziewaj się nie tylko "o Boże Gaga jest boska" ale i krytyki, wiochą to od Ciebie zalatuje, i dobrze radzę, przejdź się do psychologa, bo widzę, że za szybko sie stresujesz. Zacznij się na nogi leczyć, bo na głowę to już chyba za późno. Nie prowokuj ludzi do kłótni bo może się to źle skoczyć :) Jeżeli chciałaś zabłysnąć w ten sposób to uwierz, za każdym razem ktoś cię zgasi zanim zaczniesz się tlić. Nie jedną krytykę jeszcze na temat per pani Gagi usłyszysz, więc się pogódź . Zaparz sobie meliskę, bo gul Ci dziewczynko skoczył. Żegnam, nie pozdrawiam.

Gość miiiiisiu
Lady Gaga to obleśny wybryk natury .... mówi miiiiisiu :P