Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Rabbit

Lady Gaga co sądzicie

Polecane posty

Gość Lady Gaga to
Misiu nie prowokuj jej jeszcze bardziej bo widzisz że nerwowe dziewcze :)

Gość miiiiisiu
melisal niech sobie kupi... kópi.... kupi....????????? :P

Gość Jessica Rabbit
wiem popełniłam pare błędów lecz nie przyznaje do końca mojej winy ponieważ niekąpetencja miiiiisiu zraziła mnie

jesica klamalas jak najeta z tym koncertem fotek nie ma ;/ trzeba bylo napisac ze chciala bys byc !!!! no coz nie jestes mna ... jak ladnie poprosisz to ci wysle swoje fotki z koncertu

na jak strone ? masakra nie wie o co ci chodzi a nie prosciej byla na maila?

Gość ide na jej koncert
no i dupa zbita .... w czwartek Gaga odwolala koncert w Indiana , ludzilismy sie , ze da rade zagrac na naszym w Atlantic City ale tez odwolany. i jutrzejszy w CT tez. ugghhh jestem zla i rozczarowana !! wiem, ze to problemy zdrowotne ale najgorsze jest to , ze nie podala daty -- koncert przeniesiony na inna date tyko po prostu oddaja nam kase ughhhhhhhh

Gość Lady knaga
Bardzo lubię Lady Sraga szczególnie podobają mi się jej oczy. Jedno charakterystycznie wyżej drugiego. No i ten fajny teledysk mi się podoba Lady Sraga feat Biedronce. A i jeszcze jeden teledysk pt Papazpracy. Fajne no nie ?

Gość Lady alpaga
A mi się podoba bardzo ta piosenka Hokej Face.(ale zwróciłyscie uwagę iż ona używa tekstu ok face że ma twarz niby w porządku no nie? Tylko jakby tak było to po co tyle tapety używa he ? No po co ?)

Gość Lady not 4 one season
Niezależnie od różnych spekulacji medialnych teorii o projektach interscope itd należy na jedno zwrócić uwagę ma talent. Autentyczny. Kto by chciał się przedwcześnie śmiać z tego co napisałem niech obejrzy np Wersję Un pluged Poker Face gdzie Lady GaGA ŚPIEWA na żywo i sama sobie przy tym akompaniuje na pianinie jest też wersja na fortepianie i nie byłbym taki pewny czy znajdziemy drugiego kogoś takiego kto potrafi grać. Ona ma bardzo dobre zaplecze instrumentalne i wokalne. Jej głos jest charakterystyczny ubrany w chrypke ale dobry profesjonalista szybko rozpozna na żywo że to nie defekt ale właśnie dobra emisja głosu nie tak jak niektóre "wyjce"co myślą że jak kilkadziesiąt lekcji wzięli to już są nie wiem kim(przykłady z naszego podwórka) tyłek ma też zajebisty. Nie jest twarzowa to fakt. Musi kamuflowac to przy użyciu ostrych make-upow ale to jest cena za skuteczna rywalizację kogoś kto ma jakieś zaplecze ze scenowymi cycatkami których głos brzmi jako tako cyfrowo obrobiony. A to że jej piosenki to przerost formy nad treścią to no cóż a które teraz nie są.....trudno powiedzieć. Mamy kult tandety. Przykro to pisać ale takie czasy.

wez nie klam bo nic nie mam.... lol tak dla pewnosci podam jeszcze raz mojego maila olkaa88@gmail.com

Gość ide na jej koncert
Jessica masz jakies info ale nie do konca doczytalas chyba byly 3 koncerty odwolane Indiana - koncert odwolany , przelozony na 26 Atlantic City - pdwolany , nie ma innej daty CT - odwolany - czekaja na nowa date

Uwielbiam Lady Gagę ! Ma super piosenki a ostatnia bije na głowe każdą inną jest zajebista oczywiście mowa o "Bad Romance"

Gość dzieczyna
Lady Gaga jest świetna. Ma super piosenki które sama pisze i teledyski które również sama wymyśla. Ma z góry określony cel i dąży do niego. Sama projektuje stroje w których występuje a światowi projektanci walczą o to aby na imprezę założyła ich kreacje. Jak dla mnie to największa gwiazda jaka do tez pory była. Pobiła nawet Madonnę. Uważam że to daje sporo do myślenia i że powinniśmy ją szanować.