Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dont know aj dont noł

Opowiadacie najbliższym przyjaciółkom o seksie ze swoim facetem?

Polecane posty

Np jeśli ma on przedwczesny wytrysk albo problemy ze wzwodem, to opowiadacie o takich rzeczach swoim przyjaciółkom?

up

Gość olka b
Nie. Nieraz by się chciało, ale tego sie nie da opowiedzieć :)

Gość karamba karamba
a po co miałabym jej opowiadać o swoim życiu intymnym? udane czy nie, to nie jest jej sprawa i nie będę rozmawiała z nikim o sprawach moich i mojego chłopa. A gdyby Twój facet rozmawiał ze swoimi kolegami o tym, że np. masz problem z nawilżeniem, albo za jesteś za luźna? (:P)

Gość envie***
jeśli tego potrzebujesz- wygadaj się, ale tak szczerze mówiąc to one raczej nic Ci na te problemy raczej nie poradzą chyba, że któraś jest seksuologie... co do mnie ja się tylko ograniczyłam do poinformowania przyjaciółek,że mój związek jest już na etapie uprawiania sexu...ewentualnie wymieniałyśmy informacje na temat co podnieca faceta i tyle...wydaje mi się, że są to raczej osobiste sprawy między wami a nie koleżankami...to z nim masz rozmawiać o tych problemach. pozdrawiam,

NIE, ten temat uważam za zbyt intymny, żeby dzielić sie z nim z koleżankami. Owszem, opowiadamy sobie jakieś kawały na ten temat ale seks 'omawiam' ze swoim mężczyzną. :)

Gość biluńka
Tak i często nawet mówie, że jest gorzej niż jest, bo wtedy mam większą pewność, żę żadna fałszywa przyjaciółka mi go nie będzie chciała odbić :D