Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woll

Czy facet moze namietnie kochac jedna kobiete przez lata?

Polecane posty

Gość woll

Powedzcie faceci, czy kobiety ZAWSZE Wam sie nudza po jakims czasie? Czy da sie kochac jedna kobiete przez lata, nie mowie ze sie nie obejrzec za inna na ulicy itp ale kochac i pragnac swoja zone, dziewczyne bez nudy jakiejs strasznej i rutyny?

Gość wollves
wiec zawsze sie kobieta nudzi???

Gość wollves
tu Leja.. ty sie chyba nie nudzisz kobietom ;)

Gość wollves
ale wlasnie sa takie kobiety co poptrafia facetowi w glowie tak namieszac, ze bedzie latal na dwoch lapkach. to sa madre kobiety!

Gość wollves
tu Leja..samo przeczytanie twojego opisu jest juz ciekawym doswiadczeniem :)

Gość kocha mnie tak przez.. 33 lata
aż mi..niedobrze :D

Gość kiniasx
Moj facet tak mowi ze bedzie mnie kochal"do konca zycia"a jestesmy razem 6 lat,wiele razy sie rozstawalismy ale on ciagle wraca , bo kocha i ciagle mi to powtarza, a ja nie wiem czy wierzyc, wydaje mie sie to raczej niemozliwe by tak namietnie kochac hmmm i to jeszcze facet

Gość
może siłą rozpędu :)

Gość kocha mnie tak przez.. 33 lata
kiniasx-ja trafisz na takiego jak mój... w końcu obrzydnie :D

Gość wiwjana
mój pradziadek tak kochal moją prababcię- ale ona go raczej nie bo chyba romansowała z jego bratem :( dziadek też kochał babcię- ale ona też chyba romansowała :( a współcześnie to nikogo nie znam :( nawet pary uchodzące za wzór okazuje się, że się zdradzają :/

Gość i jak tu wierzyć w miłość
Jaki ten temat jest smutny! Jak się to czyta to traci się nadzieję na miłość!

Gość
BNB jeśli ułatwi Ci to sprawę to wyobraź sobie, że poruszasz się w próżni i tarcie = 0 :o

Gość Babcia Zycia
Nie. No chyba, że jest nienormalny

sa rozne rodzaje samcow.... moja kolezanka wlasnie miala podobnie jak kiniasx ....spryciarze...tez tak rozstawali sie i zchodzili rozstawali sie i zchodzili.....heh ...a po co te rozstania byly potrzebne po to zeby ten samiec spryciarz znudzony partnerka na boczek wyszalec sie ...i kiedy juz poszaleje powrot na sielanke...heheheh

Gość kocha mnie tak przez.. 33
bywają tacy..niestety, ale nudni i zazdrośni do tego, koszmar!

Pewnie, ze tak:) Ja jestem z moim prawie 4 lata. Widujemy się często a on stara się o mnie i okazuje mi miłosci o wiele bardziej niz np. 2 lata temu. Nigdy nie poczułam,ze choc troszke mniej mnie kocha. Cały czas dba o mnie i zabiega:) I znam mnóstwo takich par z dłuższym stazem:P

Gość sdgarehger
kazdy czlowiek nudzi sie drugim czlowiekiem po jakims czasie i nie o plec tu chodzi

Gość
ok w moim modelu nie ma grawitacji ani żadnych kolizji z ciałami niebieskimi etc etc etc... została przyłożona jakaś siła, nadała prędkość, koniec zadania :o

Gość pyt odp
mysle, ze ludzie moga sie kochac dlugie lata, byc sobie wierni, uczynni, no wiecie ... dzielic z soba zycie i sie zgadzac. ale sama w sobie namietnosc w sensie erotycznym chyba nie moze trwac wiecej niz jakies 5 lat, bo ta osoba przestaje juz byc dla ciebie w jakimkolwiek stopniu niespodzianka, nie ma nic nowego, nadchodzi przyzwyczajenie, a nawet jak w tej monotonni pojawiaja sie jakies nowosci, to sie ich nie zauwaza, bo sie ich nie spodziewa. ot cos takiego.

Gość dziewka drogowa
może ludzie, może, zaprawdę A teraz trochę żartów - kobietę trzeba namiętnie penetrować, zadawać jej rozkosz regularnie, wkładać głęboko i wystrzeliwać gromadą wojowników