Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka1234

jak zagadujecie na portalach randkowych??

Polecane posty

Gość janeczka1234

Gość janeczka1234
chodzi też o to o czy rozmawiacie na początku czy jest to flirt czy normalne pytania o zycie codzienne, bo znalazłam fajnego faceta, który pisze ze nie lubi szpanu, a ja jestem na luzie i teraz boję sie rzucić jakiś fajny tekscik, jakiś ostrzejszy bo pomyśli, ze lece tylko na jego ciało, a tego (jak pisał w opisie nie lubi, ze sie tylko po wyglądzie ocenia)nie lubi. Ale z 2 strony czy taka rozmowa o studiach itp nie jest nudna??? pyt do facetów: czy odpisujecie laskom ktore wam sie nie podobaja??

Gość janeczka1234
???

ja mam sposób ze najpierw zaczynam kontrowersyjnie,tzw zaczepka a pozniej przepraszam i udaje normalnego i sympatycznego-jak chce mi sie gadac pozniej z ta dziewczyna to w 80% jestem w stanie naklonic ja na spotkanie

Gość sym pat
nie odpisuje tym ktore sie nie podobają, bo niby co mialbym napisac? ze jest brzydka (czy tam ze nie jest w moim typie ale i tak wiadomo ze mam na mysli ze jest brzydka:P ) to nieelegancko, a jakbym odpisal cos innego to jeszcze by ja zachecilo do dalszej znajomosci:o

a co do gadki, to nie ma się co za wiele zastanawiać, bo jak przyjdzie co do czego (spotkanie), to nie będziesz miała kilku dni na wymyślenie zabawnej, tudzież inteligentnej/ciętej riposty :P nie ma co tak dumać dniami i nocami nad interesującym wstępem do rozmowy..... takie jest moje zdanie :P

Gość janeczka1234
ale to ze ja do niego jako pierwsza zagadałm, ale on mi odpisuje tzn że mu sie spodobałam?? bo wydaje mi sie ze jak narazie sie nie rozkreciliśmy, ale może i tak powinno być na początku

Gość janeczka1234
odświeżam

Gość janeczka1234
a teraz pyatnie czy udało wam sie nawiązać jakąś dłuższa zanjomośc i po jakim czasie było spotkanie??/ mi raz sie tak udało... i juz znamy sie ponad rok, widujemy sie, chodzi mi o to czy ten flirt z czasem nie nudzi sie i kontakt sie urywa

Gość problemowa dziewczyna
ja z mim kolego pierwszego dnia wymięliśmy się fotkami i odrazu był szał, trwa to juz ponad pół roku, po 1 spotkaniu w realu jeszcze bardziej sie nakręciliśmy, planujemy być razem :)

Gość janeczka1234
oo to fajnie, ja tez tak mialam ze szał ale w realu troszke inaczej wyglada, podoba mi sie ale to chyba nie to, nie ma pożdania, dzowne to, no ciekawe jak to bedzie znastpenym....

kazdy z nas jest inny, wiec nie mam jakiegos uniwersalnego tekstu na rozpoczecie rozmowy. faceta najlatwiej zagadac o jego pasje i hobby. co to za portal? ;] littlesensitive ja tak sobie kiedyś myślałam, czy nie założyć profilu na koncie randkowym, ale chyba się boję wstydzę raczej dlaczego sie wstydzisz? chodzi o wyglada, czy o obciach, zakladania profilu na takim portalu?

Gość janeczka1234
dzieki za rade, nawet nie pomyślałam ze można o hobby adać bo mi sie wydaje ze to nudne, bp ja chyba jak wiekszośc nie mam hobby i wkurzaja mnie pytania w stylu jakie jjest Twoje hobby? ale w sumie ja nie musze pytac bo w swoim opisie napisał, moge zagadac po prostu nawiazujac do tego

Gość janeczka1234
odświażam