Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddde

dziewczyna zostawiłą u mnie swoj telefon.Korci mnie

Polecane posty

Gość dddddddde

zeby zerknąć do skrzynki smsów.Tak szczerze jesteście anonimowi ilu z was przeczytałoby ssmy? znamy sie 3 miesiace

Gość jaaaaaaaaakikolo
czytaj. Tylko później nie płacz w razie czego. Pamiętaj,że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.... Ja jednak bym zlukała i nie przejmuj się hasłami,że to niehonorowe:)

Gość I Want Out
Nie przeczytałabym. Mam bzika na punkcie prywatności. Sama wymagam aby ludzie szanowali moją i ja również szanuje cudzą, choć nie jest to łatwe bo troche ciekawska jestem :P

Gość jaaaaaaaaakikolo
Czytaj i dawaj czy dowiedziałeś się czegoś:) Zresztą am obie rękę uwalić,że już przeczytałeś:)

Nie tknęła bym cudzego telefonu bez zgody właściciela. Może chciałeś usłyszeć coś innego, ale niestety na nic więcej nie możesz liczyć.

Gość fdbfngfdmdhm
może i nie powinno się tak robić ale wiem że ja bym zajrzała do telefonu a zresztą skoro jesteście razem to i tak nie powinniście nic przed sobą ukrywać

Gość jaaaaaaaaakikolo
Spoko,właśnie siedzi zaczytany:)

Gość fdbfngfdmdhm
i jak ciekawa lektura

Gość Miccok
Ja przeczyłem....i już tej bladzi nie ma.

Gość Miccok
Ktoś juz sie kiedyś pytał...że jak przechodzę przez drzwi...czemu sie schylam.... kur­wa co za obciach.

Gość Kasandera
Jak by byla dla mnie wazna, tobym czytala, jezeli przelotna znajomosc to nie. Zreszta czytaj, bo jak oddasz komorke i tak nie uwiezy ze nie czytales. Choc powiesz ze nie. I pospiesz sie, bo sie moze bateria wyladowac, a ladowarki pewnie nie zostawila.

Gość czytaj a co tam
dlatego tez wszystko co podejrzane kasuje zeby jakby co to moj chlopak sie nie dowiedzial:D

Gość czytaj a co tam
haahaha mi kiedys wypadl telefon u chl w samochodzie,oddal mi na drugi dzien,oczywiscie nie wierze ze nawet nie zajrzal,ot tak z ciekawosci,ale jak juz wspomnialam wszystko co podejrzane kasuje

Jak dobrze, że są blokady, żeby nikt nie mógł grzebać bez pozwolenia. A autor przeczytał, nic zapewne nie znalazł i od dawna śpi.

Gość olka b
o nie, nie zaglądaj ! Wyłącz go po prostu Bo będziesz czuł się jak mały, oślizły podły inwigilator ! :)

Gość czytaj a co tam
ze co?skoro nic nie znajduje oprocz swoich smsow to pewnie nie podejrzewa ze moge pisac czy gadac z jakims adoratorem.faceci sa b.naiwni