Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eigener

kobiety gustują we frajerach

Polecane posty

Gość eigener

Najbardziej pociągają je Ci , którzy je nie szanują , robią im kłopoty i odnoszą się do nich jak do przedmiotu. Natura "poddania" robi swoje.

kobiety gustują w pewnych siebie, zaradnych, kochających facetach, którzy obok frajera nawet nie stali

Gość Bella Cullen
:D

Gość moze dlatego ze..
.. masz glupie poglady

Gość moskala
Sapientissimus quisque aequissimo animo moritur, stultissimus iniquissimo. Cicero Lingua Latina pulchra est !

czy uważasz że na forum kafeterii wyrażam swoje poglądy? jakieś może i wyrażam w tym bezładnym bełkocie jaki piszę

Gość moskala
Kobiety gustują w pewnych siebie facetach to fakt, czasem lubią badboysów stąd te ciągłe narzekania na forum. dla mnie frajer to taki nieudacznik życiowy, ciota. macho, niegrzecznego chłopca etc. frajerem bym nie nazwała. Zostańmy przy badboy :P

Gość wydaje mi sie ze
...ze w temacie wyraziłes no i był głupi

Ja nie gustuję we frajerach i sądzę ze większość dziewczyn też nie. Dziewczyny głównie lecą na inteligentnych, sympatycznych chłopców, wygląd zajmuje miejsce dalsze ale we frajerach nie gustują.

Gość moskala
stultissimus - łaciny uczyłam się przez 2lata w LO z myślą że pójdę na medycynę, wylądowałam co prawda na innym kierunku ale sentyment został :) i czemu piszesz że żadna cie nie chce hmm?

bo łaciny nie znam poza krągłościami. poza tym regularnie jadam śliwki aby poprawić przemianę materii. To jest źle widziane w towarzystwie ;)

Gość moskala
a jakie to śliweczki? węgierki? :P

Gość moskala
A tak poza tym to kobiety najbardziej nienawidzą marudzących i użalających się nad sobą facetów.jak takiego widzę od razu ogarniają mnie dreszcz ale z obrzydzenia

Gość Richard Alpert
Autor topiku ma racje. Nawet na Kafe jest tego przykład. Pewien użytkownik, frustrat, desperat, dziecko neo i prawiczek o niku Opierdziane Gacie. Wszystkim użytkowniczkom płci damskiej ubliża, wyzywa, a większość z nich, i tak sie do niego z aprobatą odnosi. Nie zaprzeczycie temu:) To jest prawda....

Gość moskala
a jaka jest wg ciebie definicja frajera?

Gość Richard Alpert
To zależy w jakim kontekście.....

Gość moskala
Bo autor topiku mówi że kobiety gustują we frajerach. Dla mnie frajer kojarzy się z nieudacznikiem życiowym, kimś kogo wszyscy wykorzystują, kto jest taką łamagą życiową. Taki facet by mnie na pewno nie zainteresował. Natomiast mogę się zgodzić z tym że kobiety często zakochują się w draniach

Gość Richard Alpert
W sumie masz racje. Frajer to nieodpowiednie słowo, ale wiadomo o co chodziło autorowi podświadomie...

Gość
stulssimus Pewnie Cię nie chcą przez tę brudną kuchenkę :-D

ja jestem marudą, zawsze jak coś planuję dostrzegam wszystkie minusy ;) pomaga mi to zaplanować coś bezpiecznie ;) Niektórym to przeszkadza, bo uważają mnie przez to za totalnego malkontenta... ich brocha łaciny uczyłem się dwa lata na studiach... nie dość że byłem marnym studentem to dodatkowo nic nie pamiętam.

kiedy zaganiam kolejne wybranki serca do zmywania kuchenki znajomość nagle i bezpowrotnie się urywa :| kto mi wyjasni to zjawisko?

Gość moskala
To chyba pesymistą jak dostrzegasz minusy :P Albo realistą. Ja czytając kafe robię się cyniczna ale jeszcze tylko 30min i koniec pracy

Gość sevila
Kobiety nie gustują we frajerach! a jeżeli któraś naprawdę kocha swojego faceta, to poprostu potrafi mu dużo wybaczyć.