Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eigener

kobiety gustują we frajerach

Polecane posty

Gość sirius
Ja wkleję moją wcześniejszą wypowiedź z innego tematu,bo nie chcę mi się tego od początku pisać.Otóż moja wybranka była w nieszczęśliwym związku,kiedy ten związek chylił się ku upadkowi zaczęliśmy rozmawiać,gg,tel.Potem doszło do kilku spotkań,rozmawiało nam się świetnie,bez żadnych krępujących momentów ciszy.Mamy niby podobne poglądy na życie,związki,wiemy na czym go opierać by mógł przetrwać różne próby.Lecz ona w pewnej chwili zaprzestała kontaktu i chce niby być sama,w co nie daję wiary ale szanuję Jej zdanie.Ja już nie pisze,nie dzwonię,a jeśli napisze to bardzo zdawkowo bez poruszania smutnych dla Niej tematów oraz tego jak mi na Niej zależy.Nie robie tego już bo pozostaje to bez odpowiedzi.Postanowiłem traktować Ją jako zwykłą koleżankę i nic więcej.Jako,że nie jestem facetem który wstydzi się swych uczuć,to takie zachowanie nie przyszło mi łatwo.Ja domyślam się,ale tylko domyślam,że byłem kołem zapasowym lub pocieszycielem ale nic więcej robić nie mam zamiaru.Obawiam się tylko tego,że za jakiś czas Ona będzie mieć takie właśnie myśli jak autorka tego postu i będzie chciała znów się odezwać.Drogie Panie,prawda jet taka,że nie wszystkie z was ale dużo,kiedy spotyka na swej drodze faceta,który coś sobą reprezentuje,ma poczucie własnej wartości,potrafi kochać i chce być kochany,tak istnieją tacy jeszcze,to olewacie go.A kiedy widzicie,że mu zależy to już totalna olewka,niech sobie pocierpi frajer.A potem nadchodzą myśli "jaka ja byłam głupia" "zmarnowałam taką szansę"Było by nieskromne z mojej strony gdybym opisywał siebie w samych superlatywach,bo tego robić nie będę,bo nikt nie jest idealny.Wystarczy nauczyć się doceniać takiego zwykłego chłopaka z którym mogłybyście być naprawdę szczęśliwe,który chciał pokazać,że można jeszcze w dzisiejszych czasach spotkać ludzi,którzy szanują innych i chcą być szanowani.Bo czy warto być z kimś kto tylko dobrze wygląda?ma dobre auto,ciuchy i bajerkę do kobiet?a nie daje oparcia,ciepła,poczucia,że możecie mu ufać?Ja do Niej dalej coś czuję i wiem,że gdyby się odezwała było by mi źle.Są jeszcze faceci myślący i mający pewne zasady dla których kobieta to nie tylko obiekt seksualny,tylko czasem trzeba dać im szansę a nie skreślać na wejściu.

Gość Richard Alpert
Ille qui nos omnes servabit....

Gość moskala
No ale wybacz, uczuć nie zaprogramujesz.jak cię nie ciągnie do2osoby to nic z tym nie zrobisz. koleś może być księciem z bajki a jak nie ma w tobie uczucia to nie zmusisz się.może ona po prostu nie doszła wtedy jeszcze do siebie po tamtym związku i dlatego tak wyszło. to nie znaczy że miała cie za frajera. ale fakt faktem-bycie zapasowym kołem to jest straszne, czasem jak jest osoba niezdecydowana to trzeba się od tego odciąć a nie czekać z nadzieją ze może to się kiedyś zmieni

Gość armi
A ja mam chłopaka frajera i nawet mi z nim dobrze :D Fakt, że charakeryzuje się między innymi brakiem odpowiedzialności, nie umie niczego, ale to niczego załatwić, pracy nie bardzo sobie umie znaleźć, a jak już znajdzie to taką gdzie go oszukują, albo na wypłatach, albo umowy nie dadzą, no generalnie wszystko sprowadza się do tego że jest takim życiowym nieudacznukiem. Ale to nie jest jego wina, taki już się urodził (może jego matka paliła papierosy w czasie ciąży :D). Za to jaki jest dla mnie kochany :) Rano zawsze wstaje pół godziny przede mną, żeby zrobić mi śniadanie i kawę, po pracy bez narzekań pomaga mi zrobić obiad, nie miga się od wspólnego sprzątania w domu. Zawsze bierze pod uwagę przedewszystkim moje zdanie i jest słodkim przytulaskiem. Więc ja bym tak nie klasyfikowała facetów, że z takimi lepiej się nie zadawać, a z innymi jak najbardziej. Uważam że każdy ma jakieś swoje wady i zalety. Dziewczyny, lepiej popatrzmy na siebie ;)