Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuuulenka

co mi jest?

Polecane posty

Gość anuuulenka

dziewczyny pomóżcie, coś mi dolega, tylko nie wiem co; zaznaczam, ze nie jestem w ciąży - robiłam test od dwóch miesiecy mam bardzo skąpą miesiączkę, w sumie takie trochę obfitsze palmienie 1-2 dni, później ok. tygodnia jeszcze minimalnie plamię; z piersi (obu)- gdy ucisnę, wydobywa się jakiś płyn; czasami jest mi słabo, a zawsze gorąco - co u mnie jest strasznie dziwne, gdyż zawsze byłam zmarźluchem; od jakiegoś miesiąca mam niezwykle gładką skórę - a zawsze musiałam używać mocno nawilżających balsamów i kremów; pomoże mi ktoś?

Gość anuuulenka
chciałam dodać, ze nie biorę i nigdy nie brałam żadnych środków antykoncepcyjnych, nie biorę żadnych leków, nie stosuję żadnych nowych kosmetyków, jem to co zwykle, ostatnio nawet dużo więcej i chudnę - załatwiam się 3-5 razy dziennie (zawsze tylko 1)

Gość ja powiem tak.....
moja droga nikt tutaj Ci nie pomoże powinnaś iść i zrobić podstawowe badania ....obowiązkowo odwiedzić ginekologa ....

Gość anuuulenka
dzięki za odzew, u ginekologa byłam we wrześniu, robiłam cytologię, ale wtedy jeszcze nic mi nie było

Gość 235425
Zwykle testy nie sa 100procentowe lepsze badania krwi no ale jak jestes pewna ze w ciąży nie jestes to zbadaj ta tarczyce to wyglada na zaburzenia hormonalne ale tylko lekarz ci odpowie na pewno.zrobisz badania i pewnie da tabletki i powinno byc ok.jak nie to bedzie to następnie idz do jakiegoś od układu trawiennego ktorego problemy mogą zaburzyc działanie całego organizmu. =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Gość pewnieeeeeeeeee
wlazłaś do wanny po kąpieli młodszego/starszego brata, który w wannie bił konia i zostawił mnóstwo plemników. No, i taki plemnik jak węgorz wlazł Ci do ciipki, powędrował do macicy na spotkanie z Twoim jajeczkiem, by wreszcie ok 5-tego dnia dać ciążę.

idź do lekarza koniecznie i obowiązkowo, my ci niestety nie powiemy w stu procentach. ale ewidentnie coś się zaczęło dziać i nie ma co zwlekać.

zbadaj krew - to moga byc proglemy z hormonami, tarczyca itp. koniecznie tez zrob tsh