Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra____ ja

straszny wstyd!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aleksandra____ ja

moj chlopak z ktorym jestem juz 4 lata powiedział mi ze mam nieprzyjemny oddech:( co prawda mam chorobe dziaseł i nieraz sama czułam ale zawsze po tym mylam zeby i cos jadłam wiec nic nie czułam.a tu nagle zonk....jest mi wstyd i nie wiem ale wydaje mi sie ze i ja go odpycham przez to i on mnie:( co teraz? :(

Gość aleksandra____ ja
myje i to 4 razy na dzien :(

Gość Kasia90
1. Odświeżacz do ust w sprayu number one ZAWSZE przy sobie 2. Bezwzględnie pare opakowań różnych gum do żucia zawsze przy sobie 3. Płukać usta szałwią 4. Nie obgryzać paznokci, lub np. skórek z policzków, od wewnętrznej strony - od tego straaaaasznie śmierdzi z ust - jeśli to robisz 5 nie jeść kiszonych rzeczy...i nie robić z żołądka śmietniczki:) Pomogłam coś?

Gość aleksandra____ ja
nie wiem jak mam sie ozbyc tego obrzydlistwa? pomocy! nie mam zadnej choroby wrzodowej ani nic takiego :( wiec nie mam jak zzapobiec temu :(

Gość day_5
Używaj odświeżaczy do ust....swoja drogą, to mógł sobie darować taki tekst :O

Gość aleksandra____ ja
kasia pomogłaś....obgryzam paznokcie i skorki!!! moze od tego? i jem kwasne:o

Gość takaja3333333
zacznij brać cynk, to zabija nieświeży oddech

Gość aleksandra____ ja
wiesz on jest bezposredni...jest mi glupio ale z drugiej strony ja tego nie czulam wiec nawet dobrze ze mnie oswiecil

Gość Kasia90
No najprawdopodobniej, od tego potwornie śmierdzi z ust. Musisz przestać obgryzać chociaż na jakiś czas i sprawdzić, czy to od tego ...no i odświeżacz, nadal obowiązkowy, kiedy tylko sobie o nim przypomnisz, psikaj ile wlezie, to ma przyjemny miętowy smak, a Ty się już nie powstydzisz, no i nie jest to drogie.

Gumy to podstawa:) No poza myciem i płukaniem zębów oczywiscie. A swoją drogą musi Cie kochac,skoro wytrzymał z Tobą 4 lata mimo tego nieświeżego oddechu,wiec nie masz co sie załamywac :P Własnego zapachu z ust raczej sie nie czuje.Tzn czuje sie,bo po kawie,herbacie,czy innych takich jest nieprzyjemny,ale nawet jak nam sie wydaje,ze nie smierdzi to czasem wlasnie jest odwrotnie:)

Gość aleksandra____ ja
dzieki wam bardzo. madziu tobie rowniez za instrukcje obslugi mycia zebow.bardzo smieszne swoja drogą.

Gość aleksandra____ ja
dzdidzia ten problem zaczal sie od roku :( odkad wrocilam od dentysty...wlasnie nie wiem dlaczego ale powiedzial mi ze mam chore dziasla. niby.no i od tamtej pory plukalam roznymi plynami co mialo zapobiec tej chorobie i od tamtej pory fcos zaczelam czuc . z kazdym dniem corazs to intensywniej.juz nawet mialam obawy ze u tego dentysty zarazsilam sie jakas grzybica ale raczej to wykluczone chyba. sama od roku czulam ale nieraz wlasnie nie czulam i on mi to powiedzial tydzien temu,teraz nawet jak nie oddczuwam to unikam pocałunkow itp.

Gość aleksandra____ ja
szukałam juz wszedzie.wyczytalam ze najbardziej od choroby wrzodowej a jej nie mam. co jedyne to co mi kasia napisala obgryzam paznokcie i skórki...:o to jest moj drugi wstyd.

Gość aleksandra____ ja
dlaczego mam go zmienic? bo jest szczery do bólu? :o co prawda wstyd mi...ale mi !!! za to ze tam mam.

Gość kiiikiii
używaj nici dentystycznej!!!

Gość aleksandra____ ja
jezu ...od razu brzydzi? nie brzydzi sie tylko chcial mi delikatnie dac to do zrozumienia....a co jak by tak ktos inny poczuł? spaliłabym sie ze wstydu...a i tak juz sie pale bo tak mysle teraz kto jeszcze mogl to czuc oprocz niego...

Gość aleksandra____ ja
nici uzywam.uzywam tez pasty i płynu do plukania.

Gość aleksandra____ ja
no pisze ze nie mam tych problemow.mialam robione baadania i wszystko jest ok. :( chcialabym zeby to bylo powodem , mialabym przynajmiej odpowiedz.

Gość kiiikiii
a przy myciu zębów szoruj też język , powinno pomóc

Gość aleksandra____ ja
jezyki to szoruje tak mocno ze nieraz mam pokaleczony :(