Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haber

Ważne dla mnie

Polecane posty

Gość haber

Wiem, na pewno mnóstwo jest takich tematów, ale ja naprawdę sie denerwuję Kiedy miałam dni płodne były jakieś 3sytuacje kiedy chłopak dotykał penisem mojej pochwy, ale nie włożył mi go oraz nie było wytrysku. To było jakieś 2tygodnie temu, natomiast tydzień temu dwa razy uprawiałam z nim seks, użyliśmy prezerwatywy i nie skończył we mnie, to znaczy wyjął penisa zanim doszło do wytrysku. Teraz okres powinnam mieć za jakiś tydzień, a nie mam żadnych objawów mimo iż zawsze bolały mnie piersi oraz brzuch Dodatkowo mam białawe upławy co słyszałam że może świadczyć o ciąży Jak myślicie, mogę być w ciąży? Naprawdę się martwię...

Gość rgdgd
wątpie, aby to była ciąża, jeśli wytrysku nie było - raczej nie ma się czego obawiac ;)

Gość alltheway
No temat jest bez sensu bo przeciez nikt z nas nie jest plemnikiem Twojego chłopaka i nie wie,czy siedzi w Tobie czy nie. Pełno już było teorii,analiz i tajemniczych przypadków, gdzie raz mówiono,że jak nie ma stosunku to nie ma dziecka a inne opowiadały o tym, jak to dziewczyna zaszła w ciążę na basenie, bo ktoś się spuścił do wody. Nasze słowa Ci tu nie pomogą, dalej będziesz gdybać. Kup test i się uspokoisz.

Gość haber
Jeśli za jakiś tydzień nadal nie będzie okresu to kupię test...

Gość haber
Podnoszę... :(