Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariczka słodka

pomocy!doradzcie!!!

Polecane posty

Gość mariczka słodka

WiTam.jestem z chłopakiem już 4 mies.On ma przyjaciółke już od 3 lat.sporo ze sobą piszą i on zwierza sie jej ze wszystkiego.Wiedział żeta kolesiuwa mnie wkurza i dlatego przed świętami obiecał mi że zerwie z nią znajomość.Tak się też stało,wykasował jej nr i powiedział że nie mogą sie przyjażnić oraz obiecał że już jej nie odpisze.jednak dzień przed sylwestrem ona napisała do niego i złożyła jemu życzenia i wtedy zaczeli ze sobą pisać.tego samego dnia dowiedziałam sie że z nim pisze od tej jego koleżanki.wkurzyłam się i zapytałam mojego chłopaka czy utrzymuje kontakt z przyjaciółka a on zaczął przysięgać że z nią nie pisze.teraz nadal sie przyjażnią.a ja nie wiem co o tym myśleć i co zrobić.doradzcie

Gość mariczka słodka
nikt nie pomoże zrozpaczonej kobiecie?

Gość mariczka słodka
a co tu ma jakiś ptak do rzeczy?

Gość mariczka słodka
a więc ma dać swobode w tej jego "przyjażni" ????

Gość mariczka słodka
dziś też nikt nie doradzi?:(

Gość puszka gozdzikow
nie badz glupia i zazdrosna bo ucieknie gdzie pieprz rosnie :O przyjaciolki nie moze miec? co to ma znaczyc? masz go na wylacznosc?

Gość mariczka słodka
on mnie okłamał bo mówił że z nmią nie pisze i przysięgał a pisał :(

Gość xxxxxx102
a co ci mial powiedziec? gdyby odpowiedzial "tak" byla by awantura

Gość puszka gozdzikow
nie dziwie sie :O histeryzujesz i sklamal dla swietego spokoju, ew woli tamta i ma nadzieje ze kiedys beda razem

Gość panna w koronkowych majtkach
mówcie sobie co chcecie, ale ja sobie nie wyobrażam żeby facet miał jakąś "przyjaciółkę". Mój facet sobie nie wyobraża żeby miała jakiegoś "przyjaciela". SOrry, ale ja uważam że to narzeczona/żona powinna być najlepszą przyjaciółką a jakaś obca baba, czułabym się poniżona gdyby facet musiał się wyżalić/wygadać obcej mi babie - a nie mi... Ofc nigdy tak nie miałam. Całe szczęście🖐️ Na miejscu autorki byłabym zaniepokojona jednak bardziej tym że on ci kłamie o kontynuowaniu znajomości z tą panna... To nie wróży dobrze waszej relacji...

Gość rastaaaaan
facet moze miec kolezanki spoko.. nawet jakas tam jedna blizsza, ale kiedy ma "przyjaciółke" i sie jej zwierza to jest to juz jakas forma zdrady, bo nie zwierza sie swojej kobiecie tylko obcej babie. nie dziwe sie ze autorka jest zazdrosna, ze jej facet zaciesla emocjonalna wiec z inna laska.. porozmawiaj z nim. Nie zabraniaj i nie krzycz, tylko zwyczajnie zapytaj dlaczego nie porozmawia z Toba tylko z kims innym. Powiedz mu, ze Cie to rani i jest Ci przykro i ze jak Cie oklamuje to tak samo..