Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskAnna

Blizny potrądzikowe

Polecane posty

Gość ciekawskAnna

Podobno ocet jabłkowy potrafi się z nimi rozprawić ? Czy to prawda

Gość gość
Niestety takie domowe sposoby nie sprawdzają się przy bliznach, wiem bo wielu rzeczy próbowałam. Efekt przyniosły dopiero zabiegi z laserem frakcyjnym CO2, które wykonywałam u dra Migały w Klinice Sfera, http://www.klinikasfera.pl/. Nie ma sensu się oszukiwać, że jest cudowny sposób, tutaj potrzeba skutecznej metody.

Ocet jabłkowy to raczej do picia na trawienie bardziej polecam :) Mi na blizny pomógł najbardziej laser Palomar Emerge. Moje dwie znajome też skorzystały z tego laseru i każda wygląda o wiele lepiej. Kremy to tylko teraz stosuję, żeby poznikały zaczerwienienia ale tak to buźkę mam piękną :)

Gość gość
Ja też sobie chwalę lasery :) Długo męczyłam się z bliznami, moje poczucie wartości nigdy nie było takie niskie jak wtedy. Poszłam na darmowe konsultacje do Clinica Cosmetologica w Sopocie i miła pani kosmetolog doradziła mi zabieg Surgen. Najlepsze jest to, że nie potrzeba było tak dużo zabiegów aby blizny poznikały, bo tylko 3 a najczęściej potrzeba 5 albo 6 zabiegów. Skóra wygląda teraz znacznie lepiej i ma ładny kolor :D

Gość gość
Zdecydowanie laser frakcyjny co2. Ja próbowałam różnych metod, ale dopiero laser się spisał na medal :) Zdecydowanie polecam właśnie tę metodę :) Zabiegi wykonywałam w Klinice Sfera u dra Migały.

Gość Noteria
Też zdecydowałam się na laserowe usuwanie blizn po trądziku. Konkretnie w ConsensusMed https://www.consensusmed.pl w Krakowie wykonano u mnie zabieg laserem frakcyjnym Mosaic, efekty są naprawdę rewelacyjne.

Gość gość
Anti Acne Floslek, super sprawa.

Gość gość
L'biotica ma genialne plastry na trądzik, polecam.

Gość gość
prawd a jest taka że na blizny po trądzikowe tylko laser pomoże . probowałam kremow peelingów i innych takich ale efekty zaczęłam dostrzegać dopiero jak zaczęłam chodzić na laser do kliniki Krajewski . i dopiero teraz moja twarz zaczyna normalnie wyglądac .