Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta co pytaaaa

Co grozi za ucieczke całej klasy przez cały dzień w średniej szkole???

Polecane posty

Gość Ta co pytaaaa

Gość Its so sad...
No niby mamy...No ale nasza wychowawczyni wydzwaniała po rodzicach (chociaz to głupie bo już wszyscy mamy po 19 lat) i straszyła nas że zostaniemy zawieszeni w prawach ucznia. Czy mogą tak zrobić???

pewnie ze nie zawiesza Was, moze jedynie obnizy zachowanie, albo tylko nagana bedzie lub upomnienie :-p

my tez tak raz zrobilismy. cala klasa zwiala na caly dzien. bylo zebranie rodzicow z dyrektorka i obnizenie sprawowania o jeden stopien. plus kary ponadprogramowe od wszystkich nauczycieli z ktorymi mielismy miec zajecia w tamten dzien, czyli kartkowki, czestsze pytanie, wiecej kos przezyjecie :) 🖐️

Gość joaśsssska
no co ty nie przejmuj się :-) my też kiedyś tak uciekliśmy! ehhh cudowne czasy! Dyrektorka was nie wyrzuci, bez przesady, przeciez ona i nauczyciele są tam dla was, a poza tym sama musiałaby się tłumaczyć dlaczego całą klasę zlikwidowała :-D tylko gadają takie chojraki i straszą was a tak naprawdę gówno wam mogą zrobić

Gość Ta co pytaaaa
Ja sie nie martwie :) tylko zawsze tyle szumu narobią, ze ho ho ! :D

Gość zawieszenie
lub dzień nieobecny i nieusprawiedliwiony

Gość lolitasss
hahaha ale mnie rozsmieszylas. dyrektor przyjedzie do ciebie i za kare zapakuje ci parowe w dupe HAHAHA

Gość u nas obnizyli wszystkim
sprawowanie, a to sie liczyło do sredniej, jak kto mial stypendium.

Gość lolitasss
a uciekliscie z polowy lekcji czy jak??

Gość Ta co pytaaaa
Ze wszystkich

O tak. ;) Szumu narobią o nic. ;) Ale większośc rodziców zrozumie, bo lepiej wszyscy niż samemu. ;) Tylko nie mów, że zrobiłaś to bo wszyscy robili. ;) Moze być tylko gorzej.. Moja mama mawiała: Mnie nie obchodzą wszyscy, mnie obchodzisz Ty !

A czemu za nieobecność całej klasy mają być dla Ciebie inne konsekwencje niż za jeden dzień w szkole opuszczony tylko przez Ciebie? Bo nie rozumiem...

Gość lolitasss
nosz kurwa jak ze wszystkich to w czym problem. kazdy mogl byc chory, jak macie dobrych rodzicow to potwierdza co ci udowodnia. my uciekalismy z polowy z konca roznie bylo. zawsze strasza bo sie boja zeby wam sie to za bardzo nie spodobalo

Gość beatka sdsd
u nas zawszesie ktoś wracał do szatni hehe ale nasza paczka to zgrana byla i jak zwialiśmy to wszyscy :P