Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka z podwórka

Wkurza mnie że moja mama mówi na Arabów dzikusy!!!!

Polecane posty

Gość Córka z podwórka

Bo my zawsze się różnimy opiniami a w tej kwestii sie zgadzamy!!! więc żeby być na przekór muszę jej mówić że oni są okej!!!!!! tylko po to by być w opozycji!!! czaicie?!

Gość bo to dzikusy są

Gość Córka z podwórka
mama uważa tylko murzynów tylko z nimi jej było zawsze dobrze a mi tylko dobrze było i jest z Arabami

Gość zbigi
pewnie kiedyś widziała jednego z dzidą w ręku :)

a iluz znacie obie osobiscie zeby obstawiac przy swoich opiniach? bo mnie najbardziej ciekawi fakt ze najczesciej ludzie nie znaja zadnego np czarnego osobiscie a wyglaszaja tezy o rasizmie lub tolerancji

Gość uosobienie zła
szacun dla mamy :classic_cool:

Gość Córka z podwórka
wciąż mnie straszy mówi , że to terroryści , że w spodniach mają karabiny

Gość ZZSSSXXXX
Ja bylam w Marsylii we Francji gdzie jest pelno Arabow i to sa dzikusy

Gość moze to jej zacytuj
Według przekazów Biblii i Koranu, Arabowie są potomkami Sema. Praojcami tego ludu, według średniowiecznych historyków, byli Kahtan, od którego wywodzą się al-`Arab al-`ariba – mieszkańcy południowej części Półwyspu Arabskiego, posługujący się językiem południowoarabskim – i Adnan, od którego wywodzą się północni Arabowie (musta`riba), pod względem antropologicznym i językowym bardziej zbliżeni do północnych Semitów takich jak Żydzi i Fenicjanie. Już od początków II tysiąclecia p.n.e. Arabowie tworzyli rozwinięte cywilizacje na względnie bogatym w wodę południowym wschodzie Półwyspu Arabskiego Mysmy wtedy jeszcze na drzewach siedzieli...

Gość starsza i mądrzejsza cywilizac
- ja , jak nasza , a dzikusami , same jesteście

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
bo w Marsylii widziałaś biedotę. z Magrebu. Arabów tych naprawdę bogatych i z klasą jest dużo a Arabki są ładniejsze i elegantsze od polek. w polsce jest pełno też dzikusów obśmiargłych , brudnych i brzydkich zarówno polaczek jak polaczków

Gość a w Londynie
ile tej polskiej obsranej dziczy biedoty siedzi

głupie podszywy!!! a Arabow nie lubimy obie, ale chciałabym żeby moja mama lubiła to ja bym mogła o nich źle mówić , a tak by pozostala konfrontacja to ona ich nie lubi a ja musze lubic. nie znoszę Arabów ciągle mnie podrywają np. na Facebooku!!! :(

heheh Arabki ładniejsze??? widzialam taką kiedyś...pokazują tylko oczy a reszte pod kataną a potem zdjeła i ojjezuchryste załóż to kobieto spowrtoem usta jak mangusta nochal jak Nochal...okropne. Arabowie?? rządzą kobietami i mają się za mężczyzn. Ja jestem feministką i uważam że powinno ich nie być. A koboiety arabskie co robią? nic. nawet prawa jazdy nie zdają

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
jesteś feministką? czyżby w odwecie za to , że nikt Cię pieścić i adorować nie chce oprócz biednych Arabów na facebooku

Gość Mądry człowiek z penklubu
Brudasek to jeszcze nie taka obelga. Gdyby nie ropa, którą nauczył ich wydobywać biały człowiek to byłby to nadal nieszkodliwy dla ludzi obszar na względnie bogatym w wodę południowym wschodzie Półwyspu Arabskiego Nie mogę zrozumieć tej naiwności białych, kiedy podarowana dzikusom wolność zawsze obaca się przeciwko nam.

Gość Mądry człowiek z penklubu
Jakie prawo jady? Pierszeństwo na skrzyżowaniu ma ten Arab , który ma większy samochód.

tam uj a łoj a łoj a juści jesteś feministką? czyżby w odwecie za to , że nikt Cię pieścić i adorować nie chce oprócz biednych Arabów na facebooku ---dobre :D :D a nikt tym Arabom nie płaci żeby mnie nagabywali!!! Tym bardziej skoro mowicie że mają takie piękne Arabki. Ja nawet niebieskooką blondynką nie jestem więc nie wiem czego oni chcą ode mnie!!