Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueRosee

Samotna mama

Polecane posty

Gość BlueRosee

Cześć mam wielki kłopot, od 4 lat wychowuję moje dziecko sama . Ojciec zostawił nas jak jeszcze byłam w ciąży, gdy mała skończyła roczek Paweł ( ojciec ) pojawił się znowu. Próbował wytłumaczyć swoje zachowanie , dlaczego nas zostawił-jednak na marne. Pozwoliłam mu na kontakty z dzieckiem , i bardzo się stara od samego początku kiedy się ponownie pojawił cały czas spędza z małą, często zabiera ją gdzieś , odbiera z przedszkola itd. Ja nadal jestem na niego zła , nie potrafię mu wybaczyć ale w głębi serca.. czuję coś takiego magicznego.. moja duma jednak nie pozwala mu na to żeby zbliżył się do mnie , zawsze odpowiadam na jego pytania - tak oschle.. a bardzo chciałabym się zmienić jak to zrobić? :(

Gość już cie
pipka swędzi?////////////

Gość edi1
Moim zdaniem kazda kobieta by postopila tak jak ty,ale moze powinnas przemyslec to wszystko ze wzgledu na twoje dziecko a inaczej na wasze dziecko napewno nie jest Ci latwo i nie bedzie ale moze powinnas sprobowac :)

Gość BlueRosee
Próbowałam nawet ale nie wiem jak nawet do niego zagadać o tym ,uważam że to on sam powinien zrobić coś w tym kierunku ????