Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwiędłaMagnolia

Przestał Kochać tak....poprostu.....

Polecane posty

Gość ZwiędłaMagnolia

Witam mam 20 lat alee sporo za sobą ....miedzy innymi miłość która wydawac sie miała być do końca zycia .On 27 lat zerwał z dziewczyną z którą był 5 lat. gdy go poznawałam okazał się bardzo samotnym człowiekiem (silnym na zawnątrz)ale w srodku był bardzo bardzo samotny. Zakochał się we mnie były plany po roku poprotu przestał czy winą jest to ze byl z dziewczyną we wczesniejszym związku 5 lat czy faceci z dłuzszym stażem partnerskim nie nadaja się do nowego związku !tak teraz to wiem nigdy nie bede z kimś kto był z kimś max 2,3,4,5 lat. napewno cały czas o niej myslał w kazdym dniu nocy wtedy gdy ja zakochiwałam się coraz bardziej wtedy gdy stał się dla mnie calym światem odszedł tak poprostu.....

Gość smutny wątek
Współczuje Ci. Myślę, że czasem kobiety mają słabość do takich "opuszczonych", "samotnych" i "cierpiących", ale czasem taki facet nie jest gotowy do związku. Myśli tylko o swoim opuszczeniu, a nie o drugiej osobie. Warto sobie układać życie z kimś z kim NAM jest dobrze i kto chce żeby NAM dobrze było, a nie tracić czas na leczenie cierpiętników, bo z tego to tylko gorzkie rozczarowanie.

Gość bylam w takich 2 zwiazkach
faceci byli przede mna w 4-letnich zwiazkach, wszytsko rozpadlo sie przez te ich poporzednie zazylosci z kobietami, nadal je kochają, choc nie powinni !!! byly one okrutnymi ludzmi, bawią sie innymi, takze uczuciami

Gość ej dama korneliowa
ale super fotki masz......wooooooooooowww....to Tyyyy???? zajebiste!!!

Gość Propozycja___
20 lat a on 27... to wszystko tłumaczy. Trochę za duża różnica wieku jak na mój gust... Poszukaj kogoś innego i tyle:)