Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalnie przystojny

Kilka objawów faceta cioty

Polecane posty

Gość TH i is IT
Depilacja pod pachami jest wskazana

Gość Edwrad Kulen
Gole wlosy pod pachami i nie tylko tam. Marne prowo.

Tylko cioty i lansery sie opalają nago :classic_cool:

Smaruje sie gownem zamiast balsamem.:classic_cool:

Spermą smaruję ciało:classic_cool:

Spadaj podszywie. Pewnie jesteś wydepilowanym, napompowanym odżywkami, opalonym na solarce, wyżelowanym , z wybionymi zebami lalusiem Nikt nie chce takich lalusiów Prawdziwy facet to naturalny facet.

Zapomniełem dodać że pewnie chodujesz kwiatki w doniczkach i masz akwarium. Jak dziewczyna!!!!!

Zapomniałem dodać że jem swoją kupę.:classic_cool:

Gość TH i is IT
Eksperyment. W pewnym eksperymencie naturalnym obserwowano osoby, które po raz pierwszy spotkały się na randce. Badacze wiedzieli, jakie cechy osobowości posiadają obie strony, oceniano także ich wygląd. Okazało się, że jedynym czynnikiem skorelowanym z wyrażeniem zainteresowania ponownym spotkaniem był wygląd. Jeśli osoba była atrakcyjna, druga strona chciała się ponownie spotkać. Żadne cechy osobowości (np. inteligencja, ekstrawersja, otwartość, dobre przystosowanie, kobiecość, męskość, dominacja, uległość, zależność, niezależność, szczerość itp.) nie korelowały z ochotą do ponownych spotkań. Zastanawiające było także to, że gdy badani byli proszeni o uzasadnienie swojego pragnienia, to wymieniali zwykle poczucie humoru, inteligencję, przyjacielskość, dobre zrozumienie itp., ale nie wymieniali atrakcyjności. Ten wynik interpretuje się jako niechęć do przyznania, iż wygląd człowieka ma wpływ na nasz stosunek do drugiej osoby.

Gość Richard Alpert
Ja robie wszystkie te rzeczy, ale nie ubieram się w różowe sweterki itd itp. Mam jeszcze hobby spadochroniarstwo i żeglarstwo. I co nie jestem facetem, bo poprostu oprócz dobrego stanu umysłu chce wyglądać atrakcyjnie dla płci przeciwnej?? Nie rozumiem. Jestem gorszy?? A akwarystyka to piękne hobby...

Nie zgadzam się ! facet powinien mieć piękne proste białe zęby :P tak jak i kobiety wiec wybielanie i aparat jak najbardziej :P poza tym rzeźbienie na siłowni jak najbardziej ale oczywiście bez żadnych sterydów czy podobnego świństwa. Dbanie o siebie jak najbardziej solarium i balsamy odpadają to akurat racja ale facet powinien byc zadbany, czysty i pachnący :) dla mnie ciotą jest facet który nie potrafi zadbać o swoją kobitę . Nie potrafi wstawić się w jej obronie i tym podobne .

Gość pkt 8
a ja sie niecalkiem zgadzam z pkt 8...bo kudly pod pachami sa paskudne; jajkach laskacza i przy lodziku wchodza w zeby na klacie fajne sa, mozna sobie potarmosic

Gość walk like a man
czy to, ze potrafi gotować bądz lubi to od razu ciota?? co za pustak pisal te punkty :/

Gość Richard Alpert
Według mnie to synuś mamusi. Gdyby był kawalerem mieszkającym samotnie, to by się musiał nauczyć gotować, bo by zdechł z głodu. I nie miałby czym nakarmić dziewczyn które przychodzą w gości....

Gość tak to prawda no moze oprocz
tego gotowania, reszta to 100% ciota jeszcze do tego pedalskie obcisle biodrowki z takim swiecacym paskiem wygladajacym na damski i jakies inne przykrotkie i obcisle smieszne pedalskie lumpy z jakimis swiecacymi napisami, rozowe itd.

Prowokacja udana.:classic_cool:

Hahahahahaha!!!!! Richard Alpert jest ciotą, kto się zgadza?? :classic_cool:

Gość Co za debilna prowokacja

Gość hihihhhuhuhuhuhhyhyhyhyhiihih
z 1 2 3 4 5 sie zgadzam niesttyy coraz wiecej takich bananow ... pastelowe polowki lacoste spalony na sloarce wybalsomawny gladki ... coraz wiecej takich gowniarzy... nie mowie ze nielubie zadbanych facetow ale bez przesadyyy ... to samo kobity ... przypalone na solarium koloru kupy do tego różowy dresik addidasa.... ah ta Warszawka co raz wiecej takich ... co gorsza ze te dziewczyny nie sa brzydkie a robie sie na takie fujjj

Riczard alpert to ciota!!!! Rasowa ciota!!!! hahahaahahahahaaaahh:D

nie zgzdazm sie z pkt 6 i 7 a cala reszta jak najbardziej. nie wyobrazam sobie faceta ktory mi mowi "kochanie spoznie sie bo musze jeszcze na solarke isc" masakra

Richard kocham cię mój ty wacusiu.

Gość autor tego tematu to przyklad
pospolitego wiesniactwa!!!

Gość ty glupolu pisal ze to prowo

Potwierdzam.Nabraliście sie tępaki.:classic_cool:

Gość Moj tak robi
1 nie opala sie na solarium 2 ma swoje biale zeby 3 uzywa pianki do wlosow 4 ma balsam do ciala 5 bral odzywki na cialo 6 umie gotowac i ma akwarium z rybami 7 ma proste 8 depiluje sie Ty zas autorze jestes zwyklym wiesniakiem.;)

Gość beznadziejna lista.......
nie zgadzam sie z pkt. 8. wolę jak mój facet ma czysto pod pachami, reszta moze byc zarosnieta. pod pachami jest brzydko i niefajnie, obrzydliwie wrecz...

Gość Richard Alpert
Autor to jakiś wiochmen. Dobrze ktoś napisał.

Gość naturalnie wiesniak
Taki powinien miec nick:D

Gość Naturalnie wiesniacki
:D:D