Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

jutro egzamin a ja zamiast sie uczyc siedze na kafe

Polecane posty

Camp witaj w klubie i Ty lukasz 🖐️ Ban Dole bardzo mozliwe,ze obleje wcale sie nie zdziwie, wiec postanowilam sie nie uczyc bo nie ma sensu :o

Gość janeczka1234
ja zawsez tak mam, jeszcze noc przed wami, i jutro do czasu egazminu no chyba ze macie z rana:p

Czarna, to może jednak powalczysz trochę[pouczysz się jeszcze...a nóż widelec ...nie oblejesz :classic_cool: ....A lubisz przynajmniej to co studiujesz?

Ban Dole lubie... nawet lubie to, z czego jutro mam egzamin, ale wykladowca nie potrafi w ogóle przekazać wiedzy i wszystkiego ucze sie na sucho z książek, dlatego tak mi ciężko... moze jeszcze w nocy powalcze, nie wiem... najgorsze jest to,że to egzamin ustny :o

hehe żeli ja już raz zaliczyłam warunek więc mobilizacje powinnam miec, ale jednak dzisiaj z tym ciężko... licze na łut szczęścia jutro :D

zaoczniakom zawsze ciazko sie uczyc, zawzse maja najgozej, najciezej itd pomyslcie jak ktos studiuje dziennie ma wiecej materialu, barzdiej wymagaja, nie przepuzsczaja tak jak na zaocznych itd....

Czarna, :classic_cool: to założę się,że zaliczysz ...chciałaś jedynie uwagę na siebie zwrócić i pożalić trochę :):classic_cool:

żeli nie dziękuję,żeby nie zapeszyć :D nawet jakbym mogła skorzystać ze ściąg, to nie ściągnęłabym, bo nie potrafię ściagać :o kilka razy próbowałam i zawsze wydawalo mi sie,ze wykladowca zawsze mnie widzi i tylko na mnie patrzy jak ja sciagam :D najwyzej tak bede wyglądać: http://demotywatory.pl/750190/Niedlugo-na-kazdej-uczelni-w-Polsce :classic_cool: a i wcale zaocznych tak nie przepuszczaja jak sie moze wydawać ;)

pierwsze slysze ze zaocznych chętniej przepuszczaja. chyba nieprawda albo zalezy od uczelni. ja studiuje dziennie i u nas sie "nie lubi" zaoczniakow. jestem na II roku historii sztuki. pozdrawiam was laski, ja mam za tydzien warunkowy egzamin i dzisiaj zasiadlam do wkuwania. coz, sesja dzielem szatana.

Na zaocznych też wymagają. Nauki też jest od groma. U mnie nikt się nie rozczulał, bo to studia zaoczne. Było powiedziane, że jak chciało się studiować to teraz trzeba się uczyć. A do tego przez większość czasu pracowałam i bywało, że na naukę nie było czasu. Ale przed rozpoczęciem studiów także myślałam, że na zaocznych będzie łatwiej.

omg raz na jakimś wykładzie kolo zrobił prezentację i na końcu dał to zdjęcie ale żenada, bo wykład był fajny, a tu takie coś na koniec :O :P