Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika- weronka

pomoc dla psa żyecem obdartego ze skóry

Polecane posty

nawet jak to nie jest podpucha................nie patrzę!!!!!!!!!!

Gość Weronika- weronka
tam jest artykuł i prośba o dom tymczasowy dla pieska po operacji piesek szuka domu... zdjęcia pieska sadyzm ludzi nie zna granic

Gość mmnmnmbbbm
Boję się tego otworzyć :( Matko, płakać mi się chce.

Gość piii
o ludzie, nie wchodze tam:(:(

Gość mmnmnmbbbm
Nikomu nie można życzyć źle? Gówno prawda! Nie życzę im śmierci, o nie. Życzę im ZDYCHANIA w mękach ale żeby ich "życie" było co jakiś czas podtrzymywane jakimś sposobem. Tego im życzę, skurwysynom jebanym!!! ToO nie ludzie.

nie patrzę, mogę patrzeć na trupy ludzi i mnie nie rusza ale na zwierzęta nie ..

zabic takiego skurwysyna,ktory to zrobił,niech zdycha w bolach.Nie patrze tam ,niechce tego widziec ,bo to nie na moje nerwy😭

Gość Khija
Oworzyłam tę stronę i teraz siedzę i ryczę.

Gość są gorsze rzeczy
Zapewniam że zbiórka to powinna być dla tego faceta na leczenie :O

Gość kleo5567
zabilabym takich zwyrodnialcow, po prostu zabilabym skurwieli jebanych:O:O:O

Gość Agacina
też nie patrzę, nie na moje nerwy świat jest beznadziejnie po prostu beznadziejnie zły. Nie ma sensu rodzić dzieci i wychowywać je na dobrych ludzi bo one będą miec jeszcze gorzej, bo świat wtedy będzie jeszcze gorszy. Mam nadzieję że ci zwyrodnialcy zdechną w przerażających bólach i mękach, a po śmierci trafią tam gdzie jest tylko płacz i zgrzytanie zębów

Gość wyc mi sie chce
Boze swiety biedne zwierzatko :-(( skowiele jebane!!! zeby ich tak do kurwy nedzy ze skory oedrzec i za jaja na plocie powiesic zeby te koriele pozdychaly pieredolone!!!!!!

Gość SłodkaCzekolada.
😭 kurcze jakie okrucieństwo.co za bydlaki.też nie wchodziłam bo nie chce patrzeć na tego biednego zwierzaczka.

Gość wyc mi sie chce
ja weszlam i radze nie wchodzic!!! zwierze meczys sie bedzie do konca zycia!!! Smierc bylaby lepsza dla niego a aj bym mogla wyc ze zlosci i z rozpaczy!!!!!!!! Zajebala bym tych skurwysynow!!!!!!!!

to nie wchodzcie jak chcecie , ale moze pomozcie Wpłaty: Jeśli chcesz wpłacić pieniądze bezpośrednio dla TOZ w Gorzowie Wlkp. to niżej podajemy numer konta. Każda kwota, nawet najmniejsza będzie mile widziana. Serdecznie dziękujemy naszym darczyńcom. TOZ Oddział w Gorzowie Wlkp. ul. Borowskiego 31 numer konta 65 8363 0004 0042 3740 2000 0001 Z dopiskiem DIXI GBS O/Gorzów Wlkp”

Gość uspienie byłoby lepsze
A ja mam wobec tego pytanie.... po cholere chcą na siłę ocalić tego psa???????zamiast uspic biedne psisko to skazują je na miesiące cierpienia!!!!!!nie rozeumiem dlaczego za wszelka cenę walczą o życie psa......biedne psisko:-(