Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia23wawa

Meridia Reductil i Lida

Polecane posty

Gość Julia23wawa

Mam pytanko czy Meridia Reductil i Lida to to samo? Co dziala najlepiej? Kto schudl i w jakim czasie?

Gość Julia23wawa
Linki do blogów, pamietnikow z Waszymi opowiadaniami jak bylo....

Gość Gggaga
w polsce MERIDIA w irlandi REDUCTIL w składzie mają sibutramine i niech jakieś mondrale na forum nie godaja ze to amfa taka sama jak do wciagania jak ni znaja histori leku sibutramina jest to jedna z pochodnych amfetaminy w pierwszej fazie była w testach jao lek na depresje a po badaniach wyszlo ze towarzyszy spadek wagi a na depreche za bardzo nie działa wiec korporacje zamienily to na lek na odchudzanie .lek jest dostepny na recepte i niby pod kontrola lekarz ogólnie musisz być zdrowa zeby go brac .zanim zaczełam go brac przesiedzialam 2 noce i czytałam na jego temat . jest spoko .przez pierwsze 4 dni mialam bóle głowy potem przeszło ogólnie schudłam 12 kg które przytyłam tutaj i wcale sie nie objadalam te zarcie tu jest jak bomba kaloryczna a na sport nie mam czasu zeby sie codziennie katować na silowni czase w domu na steperze.jak ktos chce reductil to piszcie.

Gość rrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee
Gggaga ja chceeee:D

nie polecam, bo to chemia... a schudnąć można bez tego /tak w nawiasie, domyśl się jestem ....vege.../ i ...

Gość śiorkagagi
Polecam, zrzucilam 6 kilo bez glodzenia sie.

Można na tym schudnać, ale jakim kosztem ...... Ja ubłagałam lekarkę o receptę na Meridię i trzymałam juz to w ręku w aptece, ale przeczytałam mozliwe skutki uboczne i .... przeszła mi ochota ..... Pewnie, nie wszystkei skutki uboczne moga u CIebie wystąpic, ale pomysl - jest to chemia, którą zatruwasz swój organizm i nikt Ci nie zagwarantuje, ze nie spowoduje to jakis komplikacji w Twoim poźniejszym zyciu. Jestem przeciwna jakiejkolwiek chemii, ale ja jestem po przezytym nowotworze, to troche inaczej na to patrzę - śmiem twierdzic, ze mądrzej ....

Gość Mirandanrw
A czytalas kiedys mozliwe skutki uboczne aspiryny lub paracetamolu?

Gość od czostku i miodu
nabawilam sie zapalenia tarczycy! Za pózno wybralam sie do lekarza leczac sie sama...