Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila 23

tak mi smutno dzisiaj..

Polecane posty

Gość omoałomagister glen b
A ja nie mam kobiety od 9 lat więc kto ma problemy ja czy ty ? a mam lat 25

Gość omoałomagister glen b
Cycki do góry będzie git,choć jak rezonans to raczej głowa do góry.

Gość Teofila
:D

mówie wam już nie mam siły jak ten wyjdzie źle czyli nastąpi progresja to czeka mnie operacja

Gość Pralinka 34
nie martw się najwyżej umrzesz. przyczynisz się do zmniejszenia emisji CO2 na świecie

Faktycznie masz powód do obaw, ale nie trać nadziei - jesteśmy z tobą! tu Leja to po co ukrywasz? Miłość to nie jest powód do smutku!

ale musisz zrobić coś w kierunku żeby się dowiedziała, uczucie niepewności jest najgorsze

Gość ottovonbismarckk
kuzwa to gapiles sie na nia chociaz? przeciez zauwazylaby po spojrzeniach, ty..!

tak prawdę mówiąc jestem w podobnej sytuacji jak ty, tzn tez wpadłam po uszy, chodzi mi o mojego kolegę z pracy. Myślałam że jak nie będę go jakiś czas widziała to mi przejdzie niestety wcale nie przeszło. nie ma wieczoru, żebym nie kładła się spać i nie myślała o nim. I nie ma ranka żebym sie nie budziła z jego imieniem na ustach. Z tym tylko, że ja mu nic nie wyznaję bo jestem pewna, że ja z moimi kompleksami nie miałabym najmniejszych szans na takiego przystojniaka jak on. Ale ty jesteś facetem wiec nie rób moich błędów tylko pokarz że masz jaja i wyznaj jej co czujesz!

Wiesz Kamila jesteś niesamowita! Założyłaś ten temat bo masz poważny problem, a zamiast myśleć o sobie jeszcze pocieszasz tu leja. Widać ze jesteś silną osobą i wierzę że wyniki będą dobre!

Gość ottovonbismarckk
ile masz lat Leja? nie macie zadnych wspolnych znajomych z ta dziewczyna?

Tu leja - wyrazy współczucia ;] a myslalam ze faceci az tak nie glupieja przy zauroczeniu :D

kobiety zwykle czekaja aż facet przejmie inicjatywę, nic nie ryzykujesz ewentualnie to ze dowiesz sie że nie odwzajemnia Twoich uczuć, pocierpisz trochę a za jakis czas nie będziesz nawet pamietał jak wygladała ;) Ale pomyś co mozesz zyskac jeśli odwzajemnia Twoje uczucia ;) Będziesz szczesliwy. Nie bądź masochistą!!! Głowa go góry, odważ się!!!! Do odważnych swiat nalezy ;))

Gość ottovonbismarckk
Ja na miejscu tej laski w zyciu bym nie pomyslala ze sie tobie podobam.skoro potrafisz tylko sie gapic i dalej nic, no to ja juz bym dalej nie zwracala na ciebie uwagi... nie mozesz tak ! jesli jestes niesmialy i nie wiesz jak zaczac to moze droga internetowa? jakies klasy albo inne?

Gość ottovonbismarckk
skad wiesz ze jej kolezanka cie nie lubi? no kurcze mowie ci,zostaje internet w takim razie...

A co byś zrobił gdyby jakaś dziewczyna (na którą nie zwracasz za bardzo uwagi) przyszła do ciebie i wyznała ci swoje uczucia?

Gość ottovonbismarckk
tu leja, mowie ci zrob cos bo cie zabije :D na miejscu tej dziewczyny to chcialabym zebys sie ruszyl i cos zrobil wreszcie :) a mowie tak dlatego, poniewaz przez pol zycia wyobrazalam sobie ze ja i jeden chlopak jestesmy 'bratnimi duszami'czy cos w tym stylu. nie chodzi o to ze byl jakis zajebiscie przystojny, nie o to chodzi, po prostu wydawalo mi sie ze mamy podobne zainteresowania, nieco odlegle do zainteresowan innych ludzi... ale nigdy sie do niego nie odezwalam, bo co bym niby miala powiedziec, zrobic? tymbardziej ze jestem dziewczyna, mysle ze to by moglo cos zepsuc...tak wiec czekam dalej jak ta idiotka... :P mowie ci, musisz dzialac!

Gość ottovonbismarckk
tymbardziej ze chlopak jestes, a wg to do was nalezy 1szy krok.

I nie wyśmiałbyś jej ani nic w tym stylu? I co wtedy byłoby z tą w której teraz jesteś zakochany? Sory za moją ciekawość.

Tu leja A może ta kolezanka tej karoliny sama jest zakochana w Tobie i jest zazdrosna o zainteresowanie jakie okazujesz jej kolezance