Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila 23

tak mi smutno dzisiaj..

Polecane posty

No to mnie trochę pocieszyłeś z tym tylko że tak jak napisała koleżanka ottovonbismarckk nam kobietą to nie wypada!

nie moze tylko tak ;> ona sie w ogole domysla ze cos do niej czujesz? bo jesli totalnie nie, to nie jest dobrym pomyslem zrzucic na nia bombe atomowa. lepiej chyba dawac jej czas na oswojenie sie z tym ze moze cos tam cos tam :)

O sobie w tym momencie pisałam i dlatego napisałam że kobiecie nie wypada robić pierwszego kroku, a nie o tobie. Gdzieś tam w pierwszej części jest moja historia odnośnie tego...

a prosze :) ja tez mam dzis humor totalnie do d*** wiec poniekad cie rozumiem ps.tu Leja mialam wczoraj nick "ciekawa swiata i okolic" ale mi go zabrali :( ! ch*** jedne

nie musisz mi slodzic :) zjadłam juz całą czekolade :) ale dziękuję. to napisz mi coś o niej, bo się wkręciłam. chodzisz z nią do klasy czy jak to jest ?

AWEsome ja mam nowotwór przysadki mózgowej, poprostu niewiem czy leczenie farmakologiczne na niego działa a jutro sie tego dowiem. dobranoc

Kamila ❤️ powinnaś wybrać inna drogę masz dwa rozwiązania :) chemia jest raczej zła :o :o ale powodzenia ❤️ Dobranoc 👄