Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaderolka

Jaki jest dobry ALKOHOL w miarę tani?

Polecane posty

Gość gość
oj ja też sobie wczoraj sznapsnęłam, jutro też mam w planach sznapsnięcie ;)

Gość zorra88
Chyba większość kobietek lubi te słabsze trunki, mi tez posmakował gruszowy, jabłkowego jeszcze nie próbowałam ale myślę, że też mi posmakuje.

Gość gość
:)wszystko mozna kupic kazdy alkohol no zupelnie fajnie wtedy jest tak spontanicznie 3333 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
zorra - spróbuj koniecznie, jabłko mi bardzo smakowało. Jak to mówią jest sznaps i jest okazja

Gość halgar
tanie wino można trafić smaczne za 10zł, ale tania wódka zawsze jest paskudna :D najlepiej ogarnąć to na jakiejś porównywarce jak www.alkopromo.eu/pl z aktualnymi promocjami i gazetkami. miód pitny też daje rade, pozdro

Gość gerenna8
W ten weekend będę miała okazję, to tym razem jabłkowy kupię :) Chociaż taki sznapsik to i bez okazji można sznapsnąć.

Gość jaxaxa
Nawet do niego popitka nie jest potrzebna, ma taki dobry smak, tym bardziej, że jest lżejszy, słabszy od wódki.

Gość gość
Proponuję cydr lubelski ;) zwłaszcza teraz gdy jest o nim głośno w ramach akcji #pijcydr #jedzjabłka. Każdy chętnie po niego sięga.

Gość Makowiec123
Zależy jaki alkohol lubisz. Na upały najlepsze jest coś lżejszego, ja preferuję osobiście w te dni Cydr Lubelski z domieszką limonki. Powiem krótko #pijcydr

Gość gość
No np Cydr Lubelski w ramach akcji #pijCydr

Gość gość
poleciłabym ci amarenę,ale to napój tylko dla VIPów

Gość gość
Jak dla mnie cydr lubeslki :) Usłyszałam o nim dzięki tej akcji #jedzJabłka no i teraz dosyć często go spożywam :)

Gość gość
Spirytus kosmetyczny z aloesem

Gość temperrka
Z tych słabszych bardzo dobry jest Sznapsa jabłkowy albo gruszkowy, ma 24 % alkoholu, fajnie się go pije bez popitki.

Gość fruszka
Narobiliście mi smaka na coś z procentami :) środa to prawie jak piątek więc można coś bez okazji wypić

Gość tropenkaa
Sznaps właśnie nie jest drogi a przy tym bardzo dobry, nie za słodki, wygląda jak wódka ale ma mniej % , coś ok. 24

Gość gość
Ja uwielbiam wódki i likiery z http://www.wodkiraciborskie.pl/ . Są naprawdę przepyszne i dosyć tanie. Bardzo smakuje mi wiśniówka oraz likier kokosowy. Polecam!

Gość gość
Perła najlepsiejsza jest

Gość gość
a co byście polecili na prezent imieninowy, jutro idę do znajomej na imprezę i nie wiem co kupić :)

Gość gość
pewnie prezent zakupiony, ale kobiety zazwyczaj lubią lżejsze alkohole więc coś w ten deseń - sznaps, orzechówka itp.

Gość karolina8990
Cydr Słowiański jest dobry i tani. Cydr generalnie świetnie smakuje latem, choć zimą też jest ok. Dla mnie to lepszy trunek od piwa - które jest dla mnie gorzkie i wina - które jest drętwe. Tutaj http://cydrslowianski.pl/ można sobie poczytać o tym cydrze, o którym wspomniałam.

Gość baśś
Ja tam wino lubię, na piwo też się czasem skuszę :) ale fakt cydr ma coś w sobie, że się do niego wraca ;) czytałam na tej stronie http://cydrslowianski.pl/ troszkę informacji o nim i bardzo przekonuje mnie to że jest w stu procentach naturalny, no i że to napój z tradycją :)

Gość gość
Najtańszy i co tutaj dużo mówić - najlepszy. A wszystko na takiej zasadzie - http://bimbrownicy.pl/ Te alkohole, które są sprzedawane w Polsce... szkoda komentować. Mnóstwo kombinacji na składzie, generalnie nie są to produkty jakościowe!

Gość Rysiak
Staram sie nie patrzec na cene bo potem głowa mnie od tego boli ;) Jak już kupuje to najczesciej wódkę czystą i ostatnio mi Absolwent podpasował. Genialnie wchodzi i pasuje do wszystkiego.

Gość gość
Rysiak dziś Jeśli najdzie mnie kiedyś ochota na goude to możesz być pewny, że nie będzie to absolwent.:classic_cool:

Gość gość
Kup wódkę, albo spirytus, wlej do garneczka trochę wody i wsyp paczke landrynek ice. Dodaj do wódki. Odstaw na 1 dzień. Pięknie wygląda i niesamowicie smakuje. Niekoniecznie na prezent, ale polecam kiedyś spróbować.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że trzeba to zagotować by sie rozpuściło. Można też po prostu wsypać do wódki i odstawić, ale musi to stać ponad tydzień.

Gość Pefka
Cena nie zawsze świadczy o jakości i smaku. Posłużę się tu przykładem Absolwenta gdzie uważam że mają świetny produkt za bardzo przyzwoite pieniądze a inne marki bywają droższe a niekoniecznie lepsze

Gość mirello
Nie wiem co to za język co go uzywasz ale ta wóda po prostu wchodzi. Na grillu tylko amsolwent grejfrut i kobity zachwycone.