Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość switeziankaaa

jakie miejce polecacie na wakacje?

Polecane posty

Gość switeziankaaa

chciałabym wyjechać gdzieś na fajne wakacje - najlepiej gdzieś nad ciepłe morze. jakie macie swoje ulubione miejsca, żeby było fajnie, słonecznie, ALLinclusive i żeby dzieciaki sie nie nudziły?

Gość majka-szachrajka
Chorwacja? Grecja? Hiszpania? ja na Twoim miejscu bym poszukała przede wszystkim dobrego biura podróży, takiego, które ma w ofercie wyjazdy zorientowane na najmłodszych. animacja, te sprawy. z tego co wiem Scan holiday ma takie wyjazdy w swojej ofercie, zresztą reklamy w tv lecą na ten temat.

Gość a może Haiti
namiotu nie zapomnij zabrać :)

Gość Anq25
Ja Ci polecam Turcję albo Tunezję. Ale konkretne rejony. Jeżeli lubicie aktywny wypoczynek to: Turcja Alanya -jest dużo atrakcji w zasięgu spaceru lub krótkiej wycieczki, plaże są dobrze zagospodarowane, jest ogromny wybór hoteli za dobrą cenę. W okolicy są aqua parki, wesołe miasteczka, dużo placów zabaw, fast foody itd. Plaża jest piaszczysta ale zejście do wody jest dość strome. Ważne by wybrać hotel blisko centrum przy plaży Kleopatry. Biura organizują dużo wycieczek fakultatywnych za wręcz śmieszne pieniądze, za całodzienne wycieczki z wyżywieniem i ogromem atrakcji za jakieś 15 euro. W Turcji jest bardzo europejsko, ładne widoki i pogoda ale nie ma takiego szoku kulturowego. Bywa dość głośno i raczej mało kameralnie. Jeżeli lubicie spokojny wypoczynek: Tunezja Hammamet Yasmine. Duże resorty w pięknych ogrodach, plaża piaszczysta z bardzo łagodnym zejściem do morza, hotele nastawione na rodziny z dziećmi organizują animacje dla dzieci, na terenach hoteli są kluby gdzie dzieciaki się spotykają i bawią pod opieką animatorki (to wszytko jest w cenie hotelu), są place zabaw, minigolf itp., menu jest rozbudowane tak by dzieci też coś dla siebie znalazły, w Hammamecie jest medina gdzie można iść na zakupy i występy artystów, oraz cartageland centrum rozrywki z mini zoo, wesołym miasteczkiem itd. W okolicy nie ma za wiele do zwiedzania na własną rękę ale biura organizuja wycieczki dla rodzin z dziećmi na karawane na wielbłądach czy do afrykanskiego zoo. Wakacje w Tunezji to takie orientalne, leniwe wakacje z naturą. Jednak szok kulturowy jest:)

Gość tu nieleja
Hiszpanii i Grecji nie polecam .Za gorąco tam jest Chyba ze wybierasz sie tam w kwietniu . JEzeli chodzi o Chorwacje to moze byc dobry kierunek , Nie ma takich piekielnych upałow .Chociaz niestety Chorwacja nie jest tania za wzgledu ze duzo turystow tam sie wlasnie kieruje .

Gość tu nieleja
W samej Hiszpani Srednia temperatua przekracza 33 C . Podczas gdy w WArszawie w lupcu jest 22 C . Dobrym momentem na wyjazd do Hiszpani jest maj . Miesiac cieplejszy niz lipiec w Warszawie , ale z pewnoscia nie tak goracy jak lipiec .

1. hiszpania 2. grecja 3. chorwacja jeśli lubisz takie typowe wakacje słonce, morze, piasek jeśli nie to Holandia :D

Gość Tusko

Ja polecam Grecje. I polecam tam jechac z biurem podrozy.ja bylam z Coral Travel i bardzo fajnie mi zapewnili odpoczynek. Biuro pierwsza klasa!